ȘTIRI

DJ Limun @B’ESTFEST Summer Camp

La numai 21 de ani, DJ Limun este unul dintre cei mai activi DJ din Romania si asta datorita colaborarilor cu artisti importanti din sfera muzicii underground. In prezent este component al trupei Subcarpati si este considerat actualmente una dintre fortele proaspete si promitatoare in zona muzicala ce se intinde de la turntablism, hip hop, glitch si pana la ghetto funk si dnb sau breakbeat. Prezent la Iarmaroc, TmBase, Summer Jam, DJ Limun a mixat si in deschiderea unor show-uri pentru artisti precum Afu-Ra, Phi Life Cypher, A Skillz sau JFB. K-lu are o mare pasiune pentru ceea ce inseamna turntablism de aceea seturile sale muzicale sunt presarate cu nenumarate scratch­uri si momente speciale. K-lu impreuna cu Limun formeaza un duo exploziv unde muzica nu mai are bariere iar trucurile si ghidusiile care sunt executate pe scena fac deliciul publicului.

Line-up Jagermeister Dance Arena:

21:00 Amon

22:00 — Limun & K-lu

23:00 — Snow

24:00 — Yuffa & Hardcore

01:00 — Nero

Cea de-a patra editie a festivalului B’ESTFEST se desfasoara in acest an pentru prima oara la iaba verde, sub conceptual de Summer Camp. Trei zile si trei nopti de party pana dimineata, patru scene si alte patru terase cu muzica live sau DJ sets, peste 60 de artisti si o multitudine de activitati speciale isi asteapta anul acesta publicul la iarba verde, intr-o oaza de liniste departe de betoanele incinse ale Bucurestiului. In cadrul B’ESTFEST  Park vor exista mai multe zone de atractii, precum Sports Area, Playground, Lake Lounge, Arts & Crafts, Bazzar, Green Village, unde publicul va avea la dispozitie diverse activitati sportive, artistice, culturale, de relaxare sau distractie, pana seara tarziu. O alta noutate a acestei editii este zona de Camping, dotata cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai placute.

Biletele pentru festival mai sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button