ȘTIRI

Nero @ B’ESTFEST Summer Camp

Nero este un duo de muzica electronica format din producatorii Daniel Stephens si Joe Ray, reumit si apreciat pe scenele de dubstep si drum’n’bass din intreaga lume datorita fuziunii aparte a celor doua stiluri din piesele si mix-urile lor. Castigator a doua premii Beatport pentru Best Dubstep Act si Best Dubstep Track pentru ”Act Like You Know (Dubstep Mix)”, Nero a remixat de-a lungul timpului piese pentru artisti celebri printre care si La Roux, N.E.R.D. si Daft Punk, si a insotit in turnee internationale nume precum Deadmau5, Chase & Status si Zane Lowe. Anul acesta, Nero va lansa albumul de debut, pe care vor fi incluse piese ca ”Innocence”, ”Me & You”, ”Guilt” si ”Promises”, piese incluse deja in playlist-urile radio-urilor internationale.

Line-up Jagermeister Dance Arena:

21:00 Amon

22:00 — Limun & K-lu

23:00 — Snow

24:00 — Yuffa & Hardcore

01:00 — Nero

Cea de-a patra editie a festivalului B’ESTFEST se desfasoara in acest an pentru prima oara la iaba verde, sub conceptual de Summer Camp. Trei zile si trei nopti de party pana dimineata, patru scene si alte patru terase cu muzica live sau DJ sets, peste 60 de artisti si o multitudine de activitati speciale isi asteapta anul acesta publicul la iarba verde, intr-o oaza de liniste departe de betoanele incinse ale Bucurestiului. In cadrul B’ESTFEST  Park vor exista mai multe zone de atractii, precum Sports Area, Playground, Lake Lounge, Arts & Crafts, Bazzar, Green Village, unde publicul va avea la dispozitie diverse activitati sportive, artistice, culturale, de relaxare sau distractie, pana seara tarziu. O alta noutate a acestei editii este zona de Camping, dotata cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai placute.

Biletele pentru festival mai sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button