Nerăbdarea West Side Christmas Market: Târgul de Crăciun din Sectorul 6 se deschide cu o zi mai devreme decât cel din Piața Constituției, organizat de Primăria Capitalei

31 oct. 2023
18992 Afișari
Nerăbdarea West Side Christmas Market: Târgul de Crăciun din Sectorul 6 se deschide cu o zi mai devreme decât cel din Piața Constituției, organizat de Primăria Capitalei
Nerăbdarea West Side Christmas Market: Târgul de Crăciun din Sectorul 6 se deschide cu o zi mai devreme decât cel din Piața Constituției, organizat de Primăria Capitalei. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

Oare să fie o competiție tacită între Ciucu și Nicușor Dan? Nu o să știm niciodată. Însă West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun din Sectorul 6, se deschide cu o zi mai devreme decât Târgul de Crăciun din Piața Constituției, organizat de Primăria Capitalei.

Când se deschide West Side Christmas Market 2023

Primăria Sectorului 6 anunță că au început amenajările pentru West Side Christmas Market. La fel ca anul trecut, Târgul de Crăciun din Sectorul 6 va fi în cuva lacului secat din Parcul Drumul Taberei.

Bucureștenii sunt așteptați aici începând cu data de 29 noiembrie 2023. Evenimentul este organizat de cei de la Untold Festival.

Pe 29 noiembrie, dăm startul celei mai frumoase petreceri de Crăciun. O poveste magică de iarnă creația celor de la Untold, anunță PS6 într-o postare pe Facebook.

Parcul Drumul Taberei urmează să fie transformat într-un orășel de poveste, colorat, cu personaje fantastice și jucăușe. Evenimentul este dedicat atât celor mici, cât și adulților.

West Side Christmas Market va avea:

  • Patinoar,
  • Carusel colorat,
  • Roată panoramică înaltă de 33 de metri,
  • Căsuța lui Moș Crăciun, unde cei mici vor scrie scrisori și vor avea ocazia să se distreze cu elfii.

Colegii de la ADPDU Sector 6 au curățat și reparat suprafața cuvei, au vopsit stâlpii de susținere ai podului hobanat, au refăcut pardoseala podului mic, dar și amfiteatrul, acolo unde vor fi spectacole în cadrul târgului de Crăciun, transmite Primăria Sectorului 6.

Târgul de Crăciun din Piața Constituției

La începutul lunii octombrie, Nicușor Dan îi anunța pe bucureșteni că Târgul de Crăciun din Piața Constituției își deschide porțile la data de 30 noiembrie 2023, de Sfântul Andrei. Primarul General al Capitalei a mai transmis că târgul rămâne deschis până la data de 26 decembrie.

Deocamdată, nu au fost furnizate mai multe informații despre eveniment. Anul trecut, în Piața Constituției, bucureștenii și turiștii s-au putut bucura de roata panoramică, un patinoar, carusel colorat, zonă de street food, căsuțe ale comercianților și meșteșugarilor, concerte și spectacole.

Anul trecut, Târgul de Crăciun organizat de PMB a fost deschis primul, iar la mai puțin de o săptămână, a fost deschis și West Side Christmas Market din Sectorul 6. În 2022, Nicușor Dan și Ciprian Ciucu au pornit un fel de concurs de Crăciun: “Mărimea Contează”. Cea mai mare roată panoramică vs cea mai mare perdea de lumini.

Cookies