Nerăbdarea West Side Christmas Market, partea nevăzută: comercianții care vor căsuțele lor. Înscrierile au început online, Untold a creat platforma

01 nov. 2023
4548 Afișari
Nerăbdarea West Side Christmas Market, partea nevăzută: comercianții care vor căsuțele lor. Înscrierile au început online, Untold a creat platforma
Nerăbdarea West Side Christmas Market, partea nevăzută: comercianții care vor căsuțele lor. Înscrierile au început online, Untold a creat platforma. Sursa foto: Facebook/ West Side Christmas Market

Este oficial! Comercianții se pot înscrie la a doua ediție a Târgului de Crăciun din Sectorul 6: West Side Christmas Market. Administrația Comercială S6 anunță că înscrierile se fac online și au fost create două linkuri: unul pentru comercianții food și celălalt pentru comercianții non-food. Organizatorii festivalului Untold au creat platformele.

Comercianții se pot înscrie la West Side Christmas Market

Au început pregătirile pentru West Side Christmas Market și comercianții deja sunt interesați să participe la Târgul de Crăciun din Sectorul 6. Pentru că deja a început să existe cerere, Administrația Comercială Sector 6 anunță că au fost create două linkuri pentru înscriere.

West Side Christmas Market începe să prindă formă și deja, multi comercianți deja ne-au sunat și ne-au întrebat unde se pot înscrie asa că au fost create două linkuri, transmite Administrația Comercială S6 într-o postare pe Facebook.

Comercianții food se pot înscrie AICI. Este necesar CUI-ul firmei și trebuie să menționeze dacă doresc să participe cu food truck sau la căsuță.

Comercianții non-food se pot înscrie AICI. Cei interesați se pot înscrie până la data de 3 noiembrie 2023. Taxa de participare:

  • produse cu specific de Crăciun: 7.500 de lei + TVA/ căsuță;
  • produse realizate de terți: 7.500 de lei + TVA/ căsuță;
  • produse naturiste, îngrijire personală, accesorii, realizate de meșteri populari, artiști plastici (care nu au specific de Crăciun): 5.000 de lei + TVA/ căsuță.

Mai multe informații sunt disponibile în formularul de înscriere, mai sus.

Târgul de Crăciun din Sectorul 6

Au început deja amenajările pentru Târgul de Crăciun din Sectorul 6. La fel ca anul trecut, West Side Christmas Market va avea loc în cuva lacului secat din Parcul Drumul Taberei, în perioada 29 noiembrie – 27 decembrie 2023. Evenimentul este organizat de cei de la Untold.

Locul va fi transformat într-un orășel de poveste, colorat, cu personaje fantastice și jucăușe. Evenimentul este potrivit pentru întreaga familie și va avea:

  • Patinoar,
  • Carusel colorat,
  • Roată panoramică înaltă de 33 de metri,
  • Căsuța lui Moș Crăciun.

Te-ar mai putea interesa și: 15 spații comerciale din trei piețe din Sectorul 6, scoase la licitație publică. PS6: Fără samsari!

Cookies