Oprescu se filmează cu o firmă de nunţi, de 13.400 euro pe lună

de:
31 aug. 2011
0 Afișari
Oprescu se filmează cu o firmă de nunţi, de 13.400 euro pe lună

Primăria Municipiului Bucureşti, reprezentată de primarul Sorin Oprescu, a cerut oferte pentru filmarea şedinţelor de Consiliu General şi a conferinţelor de presă şi pentru transmiterea lor în regim streaming, ca şi înregistrarea lor pe DVD. Primăria era gata să ofere 410.000 RON plus TVA pentru acest contract, ce ar urma să expire în aprilie 2012, cerând firmelor care ar fi urmat să câştige contractul să deţină două camere video, un server de streaming, două boxe de 20W şi un mixer audio. De asemenea, firma trebuia să facă dovada că are angajaţi un regizor video, doi cameramani şi un IT-ist pentru transmisia online.

Primăria a primit o singură ofertă pentru acest contract, din partea unei asocieri de firme: S.C. RALCO MANAGEMENT S.R.L. & S.C. GENERAL VIDEO SERVICES S.R.L. Oferta nu a fost cu mult sub suma propusă de Primărie: 409.500 RON plus TVA, contractul fiind încheiat la data de 26.07.2011.  Cum prima şedinţă de Consiliu General, după încheierea contractului, are loc la data de 31 august, este de aşteptat ca aceasta să reprezinte primul eveniment transmis de noii contractanţi ai Primăriei.

În ce priveşte firmele contractante, S.C. GENERAL VIDEO SERVICES S.R.L. anunţă pe siteul propriu că se ocupă cu „Fotografie, inregistrari video si montaj pentru nunti, botezuri si evenimente”, motto-ul companiei fiind „Nu conteaza cu adevarat ce ai in viata, ci pe cine ai alaturi cand treci prin viata”.

S.C. RALCO MANAGEMENT S.R.L., pe de altă parte, are drept obiect de activitate Activităţi de Consultanţă în Management. În anul 2009, firma avea doi angajaţi şi o cifră de afaceri de 24.000 de lei.

Cookies