ARHIVA B365

Nepotul Patriarhului Daniel, REȚINUT pentru TRAFIC DE DROGURI

Bărbatul de 29 de ani făcea parte dintr-o reţea internaţională de trafic cu heroină, reţea care a fost anihilată de procurorii DIICOT Timişoara.

Traficanții acționau pe ruta Turcia – România – Germania. Mai exact, heroina adusă din Turcia era ascunsă în torpedoul unei maşini, la fiecare transport fiind aduse între 6 şi 10 kilograme. Drogurile erau destinate comercializării în România şi Germania, scrie adevărul.ro, citat de romaniatv.net.

Nu este prima dată când nepotul Patriarhului este prins. Acesta a mai fost prins de două ori, pentru contrabandă cu țigări.

Video: youtube.com / user A.C.

„În 21 mai a.c., a fost oprit de poliţiştii din Oraviţa care au găsit în maşina sa 1.000 de pachete de ţigări fără timbru, pentru ca două zile mai târziu să fie prins din nou în offsaid. În jurul orei 4 dimineaţa, agenţii de la postul din Dalboşet au oprit maşina condusă de Birgean pe DJ 571B. În urma verificării documentelor, Birgian a plecat fără acordul poliţiştilor. A fost urmărit iar după ce a parcurs aproximativ un kilometru a aruncat din maşină 1.039 de pachete de ţigări în valoare de aproximativ 8.200 lei. Cu ocazia audierii acestuia, a declarat că ţigările le-a găsit într-un şanţ. În ambele cazuri, ţigările i-au fost confiscate şi a fost amendat”, scrie pressalert.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button