Neplăceri cu chiria în București: Dorian Popa vs chiriașii in garsoniera lui. „Au furat, au făcut stricăciuni și tot ei erau nemulțumiți”

15 feb. 2023
22523 Afișari
Neplăceri cu chiria în București: Dorian Popa vs chiriașii in garsoniera lui.
Neplăceri cu chirie în București. Dorian Popa vs chiriașii in garsoniera lui. "Au furat, au făcut stricăciuni și tot ei erau nemulțumiți". Sursa foto: Captură YouTube - Dorian Popa

Dorian Popa și-a închiriat garsoniera din București unor cetățeni turci, dar, spune el, oaspeții nu numai că au furat diverse produse de igienă din garsonieră, dar s-au și supărat când le-a reproșat și le-a cerut să plătească.

Artistul a fost acuzat de chiriași că le-a cerut bani în plus, motiv pentru care Dorian Popa a explicat cele întâmplate.

Câți bani le-ar fi cerut Dorian Popa, în plus, chiriașilor

Dorian Popa a închiriat garsoniera unei familii venite din Turcia. Mama și cei trei copii ai ei au fost ajutați de către un alt influencer să se cazeze în garsoniera din Capitală, în urma cutremurului devastator.

Ulterior, conform Spynews, ar fi apărut mai multe acuzații pe social-media din partea chiriașilor. Ei susțineau că cel care se ocupă de garsoniera lui Dorian Popa le-ar fi cerut în plus bani. Dar câți bani?

Este vorba de suma de 100 de lei, echivalentul a 20 de euro.

Ce au furat chiriașii din garsonieră

Chiriașii susțin că au lăsat curat în garsonieră și că s-au comportat exemplar cât au stat acolo. Însă, persoana care se ocupa de imobilul lui Dorian Popa i-a contrazis. Aceasta le-a lăsat un mesaj prin care le cere suma de 100 de lei pentru daunele provocate și pentru produsele furate.

Produsele furate sunt de igienă: hârtie igienică, role de hârtie, produse de curățat pardoseala și saci de gunoi.

„Ei au furat, eu trebuia să-i aștept cu flori”

Mai mult decât atât, familia cazată ar fi așteptat un buchet de flori din partea gazdei. Mămica, singură cu 3 copii, voia ca artistul să facă un gest frumos pentru ea.

Dorian Popa a făcut o declarație referitoare la cele întâmplate, pentru Spynews:

Eu am pe cineva care se ocupă de această garsonieră, pentru că, evident, nu aș putea să am timp să mă ocup eu. Persoana care se ocupă este extrem de educată, iar mesajul pe care l-a trimis acestor clienți a fost cât se poate de diplomat. Da, într-adevăr, sunt unii clienți care, în urma lor, lasă uragan, dar asta nu este treaba mea și nu pot să schimb omenirea.(…) Nu puține au fost materialele în presă, dar și la TV, vis-a-vis de distrugerile pe care oamenii le lasă în urmă. Eu nu am contact cu clienții, pentru că nu este normal, am încredere totală în cel care se ocupă.

Artistul a mai declarat și că nu vrea să-și bată nimeni joc de munca și investiția lui. El consideră că unii oameni cred că dacă are o situație financiară bună, ar trebui să treacă cu vederea neregulile:

. Oamenii cred că dacă ai bani trebuie să închizi ochii la toate lucrurile rele care se întâmplă în jurul tău. Eu nu consider așa ceva. Eu am făcut acea garsonieră cu tot sufletul meu, iar suma investită acolo a fost 60.000 de euro, doar pentru renovare.

Te-ar putea interesa și:

Artistul a declarat că îi pare rău că oamenii respectivi au ajuns în situația în care să fure hârtia igienică și produsele de curățenie, însă nu poate trece cu vederea daunele provocate imobilului său.

Cookies