LA MINE-N CARTIER

NEPI începe lucrările la două malluri în București, până de Crăciun

„Până la sfârşitul acestui an vrem să începem lucrările la proiectele Mega Mall şi Vulcan Center din Bucureşti” -a declarat pentru ZF Tiberiu Smaranda, retail development manager în cadrul NEPI.

NEPI a anunţat la finele lunii august că a finalizat achiziţia a 70% din proiectul Mega Mall, situat în apropierea Arenei Naţionale, pe care vrea să îl finalizeze în 2015.

De asemenea, NEPI s-a asociat anul trecut cu omul de afaceri canadian Michael Topolinsky, acţionarul companiei Benevo, pentru dezvoltarea unui centru comercial pe fosta platformă Vulcan din zona Trafic Greu. Topolinsky a preluat în 2012 platforma de 7,7 hectare Vulcan din zona Trafic Greu.

Pe acest teren urmează să fie dezvoltat un centrul comercial de tip mall, ancorat de un hipermarket şi de multe alte branduri recunoscute la nivel internaţional.

În apropiere de Arena Naţională, NEPI va dezvolta împreună cu dezvoltatorul austriac Real 4 You un mall (Mega Mall) cu o suprafaţă utilă de 70.000 metri pătraţi, care ar urma să fie deschis până la jumătatea anului 2015, iar lucrările de construcţie vor începe în acest an. Investiţia alocată dezvolării este estimată la 150 milioane de euro.

Centrul comercial este situat pe platforma fostei fabrici Electroaparataj, în apropriere de Şoseaua Iancului şi Şoseaua Pantelimon.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button