Nemo, cel mai norocos pisoi cu ochi verzi din București. A fost lovit de o mașină, dar a fost salvat de un om cu inimă mare. Nemo și-a găsit familie iubitoare | UPDATE

22 mai 2023
13398 Afișari
Nemo, cel mai norocos pisoi cu ochi verzi din București. A fost lovit de o mașină, dar a fost salvat de un om cu inimă mare. Nemo și-a găsit familie iubitoare | UPDATE
Nemo, cel mai norocos pisoi cu ochi verzi din București. A fost lovit de o mașină, dar a fost salvat de un om cu inimă mare. Nemo și-a găsit familie iubitoare | UPDATE. Sursa foto: Facebook/ Ana Ionita

Articol susținut de The Vets.

Nemo este cel mai norocos pisoi cu ochi verzi din București. Puiul de pisică era lovit de mașină, pe mijlocul unei străzi și părea că așteaptă lovitura finală. Dar un om cu suflet mare l-a zărit, a oprit mașina și s-a dus la el. Mogâldeața sângera și a fost dus la veterinar de urgență.

Micuțul a scăpat ca prin minune, încă mai șchiopătează, însă o să fie bine. Pisoiul și-a găsit o familie iubitoare.

UPDATE, 23 mai 2023😻: Bucureșteanca cu suflet mare care l-a salvat pe Nemo a anunțat că pisoiul a plecat spre noua lui căsuță și le mulțumește internauților pentru implicare.

Știrea inițială

Cel mai norocos pisoi cu ochi verzi din București: Nemo💚

O bucureșteancă povestește pe contul său de Facebook cum l-a salvat pe Nemo și cum, acum, îi caută un om cu suflet cald, care să-l ia acasă.

Sâmbătă dimineață, pisoiul de aproximativ două luni se afla în mijlocul străzii, lovit de mașină și parcă aștepta lovitura finală din partea altei mașini. Însă, în locul loviturii finale, a venit speranța.

Femeia a oprit mașina, s-a strecurat printre celelalte care treceau pe șosea și a luat puiul de pisică de acolo. Mogâldeața a fost lovită de mașină, nu se putea mișca și sângera. Nemo a fost dus de urgență la medicul veterinar.

A scăpat ca prin minune, rănile nu i-au pus viața în pericol. Acum doar mai șchiopătează puțin, are câteva răni externe la burtică, însă deja sunt tratate.

Acum, Nemo, cel mai norocos pisoi cu ochi verzi din București, așteaptă să fie adoptat de un om cu suflet cald. Motanul este iubitor, știe să facă „masaj și acupunctură” și este tare drăgălaș.

Sursa foto: Facebook/ Ana Ionita
Sursa foto: Facebook/ Ana Ionita

Nemo își caută familie iubitoare😻

Redăm mesajul integral:

Bună dimineața lume, eu sunt NEMO.❤️ Sâmbătă dimineață am crezut ca este finalul vieții mele, de aproximativ doua luni. După cum vedeți în poză, eram în mijlocul șoselei lovit de mașină și așteptam lovitura finală, dar în locul ei a venit speranța.

Am ajuns la doctor și am aflat ca sunt tare norocos, am scăpat cu răni care nu mi-au pus viata în pericol, doar mai schiopatez puțin și am câteva răni externe la burtică, dar le tratez. Sper ca norocul meu sa nu se oprească aici pentru ca am mare nevoie de o căsuță bună și liniștită, persoana care ma cazează are un termen limită. Sunt tare iubitor și torc cum ai pus mâna pe mine, știu să fac masaj și acupunctură și vedeți în poze cât de drăgălaș sunt, după băiță, piu, piu să nu ma deochi. Ajută-mă și tu cu un share, poate încă mai am noroc și îmi găsesc un suflet cald și bun pe care să torc toată noaptea. ❤️🙏

Adoptie București /Ilfov, a transmis Ana Ionita pe Facebook, bucureșteanca care l-a salvat pe Nemo.

Articol susținut de The Vets.

Cookies