ARHIVA B365

Nelu Iordache a făcut un nou denunț la DNA împotriva Elenei Udrea

UPDATE ora 11:00. Elena Udrea a ajuns în urmă cu puţin timp din nou la Secţia 2 de Poliţie, acolo unde trebuie să dea declaraţii de două ori pe săptămână, scrie realitatea.net.

CITEȘTE ȘI: Elena Udrea, sub control judiciar, are program marţea şi vinerea la Secţia 2 de Poliţie

Ștefan Lungu, fost consilier în cadrul Ministerului Dezvoltării și Turismului, și Gheorghe Nastasia, fost secretar general al aceluiași minister, au colaborat cu procurorii, făcând declarații incriminatoare despre Elena Udrea.

Procurorii DNA i-au reţinut, în dosarul „Gala Bute”, pe Rudel Obreja, Cornel Resmeriţă, Ştefan Lungu şi Gheoghe Nastasia, iar pentru Adrian Gărdean au dispus control judiciar, urmând să ceară marţi ICCJ arestarea preventivă a lui Obreja şi Resmeriţă şi arest la domiciliu pentru Lungu şi Nastasia.

Fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltării Ştefan Lungu a fost reţinut, marţi dimineaţă, de procurorii anticorupţie, în dosarul „Gala Bute”.

Omul de afaceri Nelu Iordache, cunoscut și ca „regele asfaltului”, s-a prezentat la sediul DNA. Potrivit unor surse judiciare acesta ar fi făcut un nou denunț la adresa Elenei Udrea, potrivit stiripesurse.ro.

Se pare că este vorba de contracte cu dedicație făcute de Udrea pentru Iordache în perioada în care era ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului.

CITEȘTE ȘI: PERCHEZIŢII DNA, în dosarul „GALA BUTE”. DNA a cerut aviz pentru URMĂRIREA PENALĂ A ELENEI UDREA

Potrivit luju.ro, Nelu Iordache a formulat un nou denunţ, de această dată împotriva Elenei Udrea, în speranța că în acest fel va obține ridicarea sechestrului pe terenul pe care îl deține în Adunații Copăceni, acolo unde acesta intenționa să construiască un aeroport.

Din câte se știe, Nelu Iordache a fost un privilegiat al regimului Băsescu pe vremea când la putere se afla PDL! Nelu Iordache este judecat în stare de arest la domiciliu, în dosarul privind deturnarea de fonduri europene pentru lucrări la tronsonul din autostrada Nădlac-Arad.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button