ȘTIRI

Nelu Dumitrescu, Iris: „Cristi Minculescu are nevoie de bani mulți și nu e mulțumit de ce câștigă”

„Am rămas toţi surprinşi. Îl cunosc pe Cristi (Minculescu, n.r.) de ani de zile. Ne-a chemat într-o zi şi ne-a spus că nu mai vrea să cânte”, a declarat Nelu Dumitrescu. „A spus că în ţara asta nu se poate cânta aşa, că el are nevoie de bani mulţi şi că nu e mulţumit de ce câştigă”, a spus bateristul, potrivit Mediafax

Ultimul concert al trupei în formula clasică va fi pe 2 septembrie, la Cluj-Napoca. Nelu Dumitrescu a declarat că alegerea de a-l înlocui pe Cristi Minculescu cu Toni Şeicărescu a fost luată în urma votului unanim al membrilor rămaşi în trupă. „Toţi s-au gândit la el, pentru că este un fan Iris”, a spus Dumitrescu.

„Iris nu este nici formaţia mea, nici a lui Cristi Minculescu, este a poporului acestuia”, a adăugat Nelu Dumitrescu. Bateristul a spus că trupa Iris intenţionează să lanseze, în septembrie, un single cu noul solist.

Totodată, Nelu Dumitrescu a subliniat faptul că este a treia oară când Cristi Minculescu părăseşte trupa. În 1982, Cristi Minculescu a plecat din Iris ca să cânte cu o altă formaţie, Voltaj, dar s-a întors. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în 1990, când Minculescu a plecat în Elveţia, dar a revenit în Iris.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button