Negri, albi sau coloraţi? Ce sneakers bărbăteşti să alegi în 2023? (P)

27 ian. 2023
36 Afișari
Negri, albi sau coloraţi?  Ce sneakers bărbăteşti să alegi în 2023? (P)
Sursă foto: Negri, albi sau coloraţi? Ce sneakers bărbăteşti să alegi în 2023?

Anul 2023 vine cu un aer nou şi plin de culoare, amprentă care se pune va asupra tuturor stilurilor vestimenatare. Este un an al tonurilor îndrăzneţe şi al combinaţiilor puternice, al jocului între piese vestimentare de diferite abordări, astfel că şi atunci când îţi alegi o pereche de sneakers bărbaţi,  trebuie să ştii că o poţi include în orice tip de ţinută doreşti, de la cele sport, până la cele casual sau formale.

De ce să incluzi în outfit-ul tău o pereche de sneakers bărbaţi?

Încălţămintea şi accesorizarea reprezintă modalităţile prin care dai nota definitorie unei ţinute, indiferent de aria stilistică în care te încadrezi şi de context. Atunci când alegi neinspirat perechea de pantofi, este posibil ca întreaga ta ţinută să fie dezavantajată, aspectul tău pierzându-şi echilibrul general. Pentru a te asigura că nu greşeşti atunci când îţi alegi încălţămintea, îndreaptă-ţi atenţia către modele versatile, care pot fi incluse cu uşurinţă oricărui outfit. Astfel, o pereche de sneaker barbati se poate constitui în cea mai inspirată şi potrivită alegere, ajutându-te să îţi finalizezi într-un mod echilibrat şi plăcut outfit-ul ales. Pe lângă faptul că poate fi purtată în foarte multe contexte, potrivindu-se multor ţinute, sneakers este încălţămintea sport care îţi va oferi confort, echilibru, stabilitate, libertate de mişcare, te va proteja de durerea provocată de statul excesiv în picioare şi îţi va menţine echilibrul termic la nivelul extremităţilor.

Alege negru pentru un look formal

Încălţămitea neagră a avut întotdeauna avantajul de a fi foarte uşor de asortat cromatic şi de a putea fi adăugată unora dintre cele mai variate combinaţii vestimentare. Aceste aspecte pot fi luate în consideraţie şi în cazul încălţămintei sport, astfel că poţi alege să porţi o pereche de sneakers negri în foarte multe contexte. Îi poţi adopta în ţinutele sport sau casual, însă pot fi purtaţi şi într-un cadru formal. Este perechea de încălţăminte care se va potrivi foarte bine abordării office, astfel că nu ezita să o porţi atunci când mergi la birou sau ai întâlniri şi deplasări în interes de serviciu. O poţi purta alături de un outfit compus din pantaloni drepţi de culoare închisă, o cămaşă regular-fit şi un sacou. Poţi accesoriza totul cu o curea de pantaloni neagră şi o mapă din piele. Pentru vremea rece, vei completa ţinuta cu o geacă trei sferturi sau cu un palton.

Încălţămintea sport albă

O pereche de sneakers bărbăteşti albi va fi potrivită ţinutelor estivale. Încălţămintea albă va crea  întotdeauna o notă plăcută, astfel că o poţi adăuga unui echipament sportiv sau unei ţinute casual pe care ai ales-o pentru durata unei călătorii lungi sau pentru o plimbare prin parc. Poţi crea combinaţii plăcute între piesele vestimentare sportive, purtând un trening comod sau alegând o pereche de pantaloni sport, un tricou şi un hanorac lejer. Perechea de sneakers albi va fi cea care va da nota finală, ajutându-te să te simţi confortabil, dar şi să ai un look tineresc şi în tendinţe.

Creează-ţi un outfit cu personalitate

Atunci când vrei să dai o notă personală outfit-ului tău, nu ezita să alegi încălţămintea şi accesoriile colorate şi îndrăzneţe. Anul 2023 acceptă provocările cromatice, astfel că şi atunci când îţi alegi încălţămintea poţi opta cu succes pentru o pereche de sneakers bărbăteşti coloraţi. Creează-ţi ţinute casual originale, purtând pantaloni kargo sau din piele, tricouri imprimate sau cămăşi colorate, geci din piele şi  jachete din stofă, punctându-le în final cu perechea de sneakers preferată. Fie că preferi echilibrul cromatic, fie că adopţi contrastele, încălţămintea colorată va fi cea care va pune amprenta  personală ţinutei tale.

Cookies