Negoiță și-a pus cămașă de live pe FB și s-a dus în inspecție pe șantierul din zona Esplanada. A făcut și glume cu copăcei: “Avem copaci ilegali. Shh! Să nu afle”

27 iun. 2023
2139 Afișari
Negoiță și-a pus cămașă de live pe FB și s-a dus în inspecție pe șantierul din zona Esplanada. A făcut și glume cu copăcei: “Avem copaci ilegali. Shh! Să nu afle”
Negoiță și-a pus cămașă de live pe FB și s-a dus în inspecție pe șantierul din zona Esplanada. A făcut și glume cu copăcei: “Avem copaci ilegali. Shh! Să nu afle”. Sursa foto: captură video Facebook/ Robert Negoiță

Robert Negoiță a mers în vizită în zona Esplanada, zonă care se află în administrarea Primăriei Capitalei. Primarul Sectorului 3 acuză municipalitatea că nu a făcut nimic aici în ultimii 33 de ani, dar anunță că începe să arate bine, să prindă contur. Mai spune că a plantat copaci ilegali.

Robert Negoiță, în inspecție pe șantierul din zona Esplanada: “Avem copaci ilegali. Shh! Să nu afle”

Aici există zone pietonale, parcare, dar și copaci. Ironic, Negoiță le spune bucureștenilor acest „secret”, care s-a desecretizat din clipa în care a început să fie filmat.

Primarul Sectorului 3 spune că toți acești copaci plantați aici sunt ilegali, dar să nu afle (Primăria Capitalei și/sau Nicușor Dan intuim noi):

în loc să fie munți de gunoaie, iată…au apărut copacii ăștia.

Mesajul integral

Bună ziua, suntem la, așa-zisa, zona Esplanadă…o zonă uitată de lume, părăsită, care…da, e adevărat. N-a fost niciodată în administrarea Primăriei Sector 3, că nu ar fi rămas așa.

Asta e zona „administrată”…să zicem așa, de Primăria Generală, care în ultimii 33 de ani…Da! S-au făcut 33 de ani…n-a făcut nimeni nimic aici. Era groapa de gunoi a Bucureștiului, în centrul Capitalei și, din nefericire, în Sectorul 3.

Începe să prindă contur, începe să arate bine, eu aseară am fost aici să joc tenis. Abia am găsit loc și am venit undeva la 18:30…și era plin. Și e permanent plin, dimineața și seara…în weekend.

Avem nevoie de cât mai multe baze sportive și, da, reușim să păstrăm și curățenia și ordinea. Prezența umană, amenajarea frumoasă face ca oamenii să aibă respect pentru acest spațiu.

Și, da, avem zone pietonale, parcare, COPACI. Copaci ilegali…ăștia toți sunt ilegali. Shh! Să nu afle cumva de copacii ăștia puși aici. Repet…săracii de ei, cum umblă ilegal pe aici, pe zona asta, în loc să fie munți de gunoaie, iată…au apărut copacii ăștia. Ce să le fac, umblă pe aici, nu mă înțeleg cu ei.

La cât mai multe baze sportive, la cât mai mult verde cu zone amenajate frumos, care să fie utile pentru cetățeni în general și, mai ales, evident, pentru cetățenii din Sectorul 3. O zi frumoasă vă doresc în continuare!, a declarat Robert Negoiță pe Facebook.

VIDEO

Cookies