Negoiţă plăteşte de două ori aceeaşi înlocuire a coşurilor de gunoi

de:
08 apr. 2011
1 Afișari
Negoiţă plăteşte de două ori aceeaşi înlocuire a coşurilor de gunoi

SC Rosal Grup SA, firma democrat-liberalului Silviu Prigoană, este obligată, conform unui contract în valoare de aproximativ 74 milioane de lei pe an, să înlocuiască coşurile de gunoi din sectorul 3. Primăria condusă de Liviu Negoiţă a cheltuit însă 93,95 milioane de lei pentru achiziţionarea de noi coşuri de gunoi şi bănci din lemn nobil, de la altă firmă. Noile coşuri de gunoi nu pot fi înlocuite de SC Rosal Grup SA, dar cu toate acestea, firma lui Silviu Prigoană a beneficiat de o majorare de peste 60% a valorii contractului încheiat cu Primăria Sectorului 3, scrie Puterea.

SC Rosal Grup SA, firmă ce aparţine deputatului democrat-liberal Silviu Prigoană, este obligată să înlocuiască periodic coşurile de gunoi de pe raza sectorului 3, conform contractului de prestări servicii de salubrizare încheiat cu administraţia locală condusă de colegul său de partid. Din 2009 însă, Primăria Sectorului 3 a început să monteze noi coşuri de gunoi, din lemn nobil, în locul firmei Rosal.

Primăria Sectorului 3 a cheltuit, în 2009, 93,95 milioane de lei (aproximativ 22,3 milioane de euro), pentru a cumpăra bănci şi coşuri de gunoi, cu lemn de esenţă nobilă în componenţă, de la AA Marketing and Managament SRL.

“Este adevărat că avem obligaţia, conform contractului încheiat cu Primăria Sectorului 3, să înlocuim coşurile de gunoi. Primăria a montat însă acele coşuri noi, dar am rămas să ne ocupăm de cele de pe străzile secundare. Din câte ştiu eu, primăria a montat coşuri din lemn doar pe străzile principale”, ne-a declarat Vasile Ropotă, reprezentant al departamentului curăţenie căi publice din cadrul SC Rosal Grup SA.

Cu toate că Rosal prestează acum mai puţine servicii, valoarea contractului încheiat între primăria condusă de Liviu Negoiţă şi firma lui Silviu Prigoană nu a scăzut, ba din contră. Printr-o hotărâre din 22.04.2010, Primăria Sectorului 3 a aprobat majorarea bugetului pentru salubrizare cu peste 60%.

Cookies