„Negoiță o să pună pavele pe toată planeta!”, estimează un bucureștean din S3. Deocamdată, și în Parcul IOR. Se scot pavele vechi ca să se pună, desigur, pavele noi

22 iun. 2023
6688 afișări
"Negoiță o să pună pavele pe toată planeta!", estimează un bucureștean din S3. Deocamdată, și în Parcul IOR. Se scot pavele vechi ca să se pună, desigur, pavele noi | Sursa foto: Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3/D. Z.

O lucrare se execută în Parcul IOR din Sectorul 3 unde, pe aleea principală, au început să fie scoase plăcile de beton și să fie săpate câteva gropi. O doamnă a postat o imagine pe un grup de Facebook în speranța că ceilalți locuitori ai sectorului au mai multe informații privind această inițiativă.

Pe aleea principală din Parcul IOR se execută lucrări

O doamnă, fiind nedumerită de lucrările care se fac pe aleea principală din Parcul IOR, a făcut o postare pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3” în care a întrebat comunitatea dacă se cunosc mai multe detalii despre această acțiune:

Știe cineva ce se pregătește pentru aleea principală din parcul IOR?

Mesajul este însoțit și de o imagine în care se observă cum plăcile de beton și pavelele au fost scoase din loc în loc:

Aleea principală Parcul IOR. Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3/D. Z.
Aleea principală Parcul IOR. Sursa foto: Facebook – Cetățean Sector 3/D. Z.

Oamenii și-au dat cu părerea în secțiunea de comentarii – ba că vor fi puse pavele, ba că se vor planta palmieri. Acestea sunt câteva dintre ele:

  • „Că tot urmeaza sf Petru și Pavel: la mulți ani, petre și pavele!” – E. D.
  • „O să pună pavele pe toată planeta… pavele și borduri ! 🤣🤣🤣🤣🤣” – M. G.
  • „Pavele,pavele,pavele,frumoasele mele pavele!” – M. F.
  • „Poate vor pune palmieri :)))” – M. M.

Autoarea postării a trimis un mesaj primat către pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 3 punând aceeași întrebare. Primăria a oferit explicația următore:

Se face racordajul pentru noile toalete cu spălare automată și se vor face reparații la pavaj.

Locuitorii din cartierul Titan se plâng de mizeria și gunoaiele de pe străzi

Locuitorii din Sectorul 3 se plâng și de mizeria și gunoiul de pe străzile din cartierul Titan. Aceștia sunt revoltați din cauza acestei probleme pentru că zona s-a umplut de gunoaie și de buruieni.

Un bărbat a sesizat această problemă pe care cartierul o întâmpină și a publicat următorul mesaj pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3”:

Niciodată cartierul Titan nu a fost atât de murdar! Ce se întâmplă? Ne-au năpădit buruienile și gunoaiele! Plătim taxe și impozite pentru borduri, dale și palmieri?!

Printre multele comentarii, o persoană a spus că a făcut o sesizare referitoare la curățenie. Cu toate că la unele dintre acestea a primit răspunsuri, situația nu s-a remediat.

Eu am tot făcut sesizări pe aplicație, dar degeaba. La unele chiar mi-au răspuns. Mi-au spus că s-a rezolvat, dar gunoiul tot acolo este. Rezolvat la ei înseamnă că au pasat la altcineva.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies