Negoiță nu se lasă, e fan palmieri și gata! A pus copaci ca-n Miami și pe Pasajul Pallady, la ieșirea spre A2. Practic, a răsărit un separator de sensuri ca la tropice

16 mai 2023
1367 Afișari
Negoiță nu se lasă, e fan palmieri și gata! A pus copaci ca-n Miami și pe Pasajul Pallady, la ieșirea spre A2. Practic, a răsărit un separator de sensuri ca la tropice
Negoiță nu se lasă, e fan palmieri și gata! A pus copaci ca-n Miami și pe Pasajul Pallady, la ieșirea spre A2. Practic, a răsărit un separator de sensuri ca la tropice. Sursa foto: captură video YouTube/ Mihai Panait

Primăria condusă de Robert Negoiță a vrut să-i facă pe șoferii din București să se simtă ca-n Miami. Pe pasajul Pallady, la ieșirea spre A2, în locul separatorelor de drum, au fost puși palmieri. În imaginile surprinse din dronă se pot vedea palmierii în ghiveci, aflați pe axul drumului.

Pasajul Pallady, de la ieșirea spre A2, echipat cu palmieri, în loc de separatoare de drum

Nu doar la Piața Unirii au ajuns să fie palmieri amplasați de Primăria Sectorului 3, ci și pe Pasajul suprateran de la Pallady, la ieșirea spre Autostrada Soarelui A2. Diferența este că, aici, zona unde se află pasajul, este administrată de PS3, iar la Unirii, nu.

Lucrările de la Pasajul Pallady au demarat în urmă cu un an și sunt realizate de firma Algorithm (firma Primăriei Sectorului 3). Podul ar urma să fie inaugurat la începutul acestui sezon estival (1-15 iunie), potrivit economedia.ro.

Imagini cu Pasajul Pallady și palmierii în ghiveci care aduc vibe de Miami au fost surprinse din dronă de Mihai Panait și au fost încărcate pe contul de YouTube:

Negoiță este fan palmieri

Deși nu a avut aprobare, Primăria Sectorului 3 a plantat sâmbătă, 13 mai, mai mulți palmieri în scuarurile de la Piața Unirii. Aceste zone fiind amenajate cu borduri noi toamna trecută. Robert Negoiță a spus că acești palmieri rezistă la temperaturi negative de -15 – -20 de grade Celsius și costă 1000 de lei/ per bucată.

Palmierii de la Unirii au rezistat până luni, 15 mai, când primarul general al Capitalei a dat dispoziție pentru scoaterea arborilor tropicali, menționând că lucrările nu au autorizație. Nicușor Dan a mai spus că palmierii plantați la Unirii vor fi lăsați la ușa primăriei condusă de Robert Negoiță.

Cookies