Negoiță caută nume pentru noile pasaje din S3 și propunerile dau năvală. „Să-i fie Pasajul Mării!” „Ba al Fericirii, că scapăm de accidente” Sute de idei, unele cool, altele crețe

20 apr. 2023
3856 afișări
Negoiță caută nume pentru noile pasaje din S3 și propunerile dau năvală. „Să-i fie Pasajul Mării!
Negoiță caută nume pentru noile pasaje din S3 și propunerile dau năvală. „Să-i fie Pasajul Mării!" „Ba al Fericirii, că scapăm de accidente" Sute de idei, unele cool, altele crețe. Sursa foto: Facebook - Robert Negoiță

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, este în căutare de nume pentru noile pasaje din S3 care ar trebui să fie gata în această primăvară. Acesta a cerut ajutorul bucureștenilor, iar numele care vor ieși în evidență vor fi votate pe Facebook.

Robert Negoiță, în căutare de nume pentru noile pasaje din S3

Cele două pasaje se află la ieșirea spre Autostrada Soarelui și la intersecția Bulevardului Theodor Pallady cu Nicoale Teclu (de fapt, aici se află două pasaje care sunt dispuse paralel).

Robert Negoiță i-a provocat pe bucureșteni să găsească cele mai potrivite nume pentru aceste construcții:

Vă provoc, prieteni, să veniți cu propuneri. Cele mai interesante pe care le trimiteți în comentarii la această postare le vom centraliza și le vom vota cu toții, tot aici, pe Facebook. Deci, cum ar trebui să le numim? Am deschis lista sugestiilor.

Oamenii au scris în secțiunea de comentarii diverse idei de nume:

Pasajul Fericirii, dacă tot ne scapă de cozi și accidente, R. A.

Pasajul spre MAREA ALBASTRĂ și Pasajul RELAXĂRII!, V. M.

Pasajul Soarelui spre mare. Pasajul Lunii spre oraș, G. B.

Pasajul Miracol!, M. V.

Izbăvirea & Minunea. Să ne izbăvească aceste două minuni, pre noi șoferii sufocați de trafic, Amin!!, G. R.

Dezbaterea este încă deschisă!

Primarul a oferit informații cu stadiul lucrărilor de pe pasaj la începutul lunii

La începutul lunii aprilie, când vremea era foarte rece, Robert Negoiță a transmis live stadiul lucrărilor în care se află Pasajul de la Ikea.

Asta e o vreme… de care să nu ieșiți din casă, deci nu faceți ce facem noi. Noi suntem aici, pe pod. Se lucrează în condiții de iarnă. Nu-i deloc ușor. Bate vântul, e frig și pică și de sus.

Termenul de finalizare este 1 mai anul acesta, iar muncitorii lucrează de zor pentru a termina pasajul. De asemenea, acesta a precizat faptul că pe pod vor exista alveole care vor fi spații verzi:

Suntem contra cronometru, trebuie să terminăm repede și mai avem aceste alveole de făcut, alveole care vor fi spații verzi, chiar aici sus pe pod. Ne străduim să fim gata până la 1 mai să circulăm pe podul ăsta.

Primarul Sectorului 3 își dorește ca această construcție să nu aibă un aspect industrial și să nu aibă ca scop doar fluidizarea traficului. Pasajul ar urma să îndemne bucureștenii să meargă până acolo și pentru a face poze:

Așa cum spuneam, podurile din oraș nu trebuie să fie doar fluidizatoare de trafic și să arate așa ca o zonă industrială, ci trebuie să fie ceva frumos, să vii să-ți faci poze aici, să-ți fie drag să-l vezi, să vii pur și simplu în vizită pe aici să zici „Uite, domne, ce frumos e acest pod”. Aici se lucrează la zona de alveole, dar, repet, e frig, bate vântul rău de tot.

Cookies