„Necazurile lui Gilbert Grape”, marţi, 1 septembrie, în parcul Titan

de:
31 aug. 2015
1 Afișari
„Necazurile lui Gilbert Grape”, marţi, 1 septembrie, în parcul Titan

Filmul „Necazurile lui Gilbert Grape” cu Johnny Depp şi Leonardo DiCaprio, în regia lui Lasse Halstrom, a fost nominalizat la Oscar și la Globul de Aur pentru cel mai bun actor.

Când nu are grijă de tânărul Arnie – cu obsesia acestuia de a se cățăra în copaci sau pe turnuri imense de unde nu mai știe să coboare, Gilbert lucrează la băcănie, repară casa părintească sau iese în oraș cu băieți fără prea mari pretenții sociale. În acest univers complicat, dar neschimbător, apare Becky, o tânără care o însoțește pe bunica ei, într-o rulotă, din stat în stat. Becky îi deschide orizonturi noi și reușește să îl detașeze de obligațiile familiale și de relația amoroasă cu o gospodină nefericită.

Pe un ecran gonflabil de 120 m² şi un proiector digital mobil de 17.000 de lumeni bucureştenii pot viziona gratuit acest film, în cadrul evenimentului „Cinema în aer liber”, aflat la cea de-a IV a ediţie, organizată de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film, se arată în comunicatul de presă remis B365.ro.

Cookies