Necazuri cu locul de parcare în București. O bucureșteancă din S3, supărată că locul ei de reședință – „moștenit de 50 de ani” – a devenit nenominal. „Țara lu’ Pavele Vodă!”

11 sept. 2023
8912 Afișari
Necazuri cu locul de parcare în București. O bucureșteancă din S3, supărată că locul ei de reședință -
Necazuri cu locul de parcare în București. O bucureșteancă din S3, supărată că locul ei de reședință - "moștenit de 50 de ani" - a devenit nenominal. "Țara lu' Pavele Vodă!". Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 3

O bucureșteancă s-a trezit că, peste noapte, locul său de parcare, pe care îl avea de peste 50 de ani, a fost desființat. Femeia s-a revoltat imediat pe rețelele de socializare.

„Am acest loc de când m-am născut”

O femeie din Sectorul 3 a spus că soțul ei a primit un e-mail în care i s-a spus că locul său de parcare de reședință a fost desființat și transformat în loc nenominal.

Mai mult decât atât, locul de parcare fusese al părinților bucureștencei. Deci, femeia îl avea de când s-a născut. Iar, peste noapte, moștenirea sa de peste 50 de ani a dispărut.

Cei doi soți, neștiind ce să facă, s-au gândit să le ceară ajutorul internauților de pe Facebook și, astfel, și-au povestit problema pe rețeaua de socializare.

Azi, soțul meu s-a trezit cu un mail conform căruia locul de parcare (în spatele blocului Potcoava) pe care îl avem de 50 de ani (înainte a fost al părinților mei) a fost desființat (de fapt, a fost trecut ca loc nenominal). E normal așa ceva? Noi plătim 500 lei pe an și ne trezim că la jumătatea anului nu avem loc de parcare? E țara lui Papură Vodă? Am acest loc de când m-am născut…. Cum poate înceta un contract în derulare pentru că așa „vor mușchii lor”?

Mai multe persoane i-au răspuns femeii la întrebare. Unele i-au oferit răspunsuri serioase, iar altele ironice, implicându-l pe primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Un internaut i-a transmis femeii că locul de parcare nominal devine nenominal în momentul în care nu este plătit la timp:

„Dacă am citit bine regulamentul, devine nenominal, dacă nu este plătit la timp. Dacă totuși era plătit, puteți suna sau va puteți duce la primărie.” (M. D.)

Câteva dintre comentarii

  • „Votați în continuare penalii și o să ne scoată gresia și parchetul din case și o să ne pună pavele.” (P. S.)
  • „Foarte simplu: Țara lui Pavele Vodă. Data viitoare vedeți unde puneți ștampila de vot.” (D. D.)
  • „Pierderea locului nominal este cauzat de neactualizarea datelor despre vehicul (RCA, ITP, care se schimbă periodic) pe platforma GIS. Angajații Direcției Parcări mi-au transmis că dacă această actualizare a datelor nu este efectuată, locul de parcare nominal se pierde și nici nu mai poate fi recăpătat, deoarece nu se mai elibereaza autorizații de parcare pentru locuri nominale.” (R. D. G.)

Te-ar putea interesa și:

Cookies