Necaz colorat pe traseul Color Run București. Un bucureștean și-a parcat mașina lângă traseu și-a avut surpriză bleu. „Știi că ai mașină albă, o găsești albastră”

18 sept. 2023
2138 Afișari
Necaz colorat pe traseul Color Run București. Un bucureștean și-a parcat mașina lângă traseu și-a avut surpriză bleu. „Știi că ai mașină albă, o găsești albastră”
Necaz colorat pe traseul Color Run București. Un bucureștean și-a parcat mașina lângă traseu și-a avut surpriză bleu. „Știi că ai mașină albă, o găsești albastră” | Sursă foto: Captură TikTok-smm.ionut

Un bucureștean ce avea mașina parcată pe traseul evenimentului sportiv Color Run București și-a exprimat nemulțumirea față de organizatori printr-un clip postat pe TikTok.

Bărbatul a fost deranjat că și-a găsit vehiculul plin de pudră albastră aruncat pe participanții la cursă.

Necaz colorat pe traseul Color Run București

Evenimentul sportiv ce a acaparat centrul orașului în acest final de săptămână a reprezentat un motiv de bucurie pentru mulți dintre locuitorii Capitalei. Cu toate astea, un bucureștean a avut o nemulțumire în ceea ce ii privește urmele rămase în urma cursei nocturne.

Bărbatul a publică pe TikTok un clip în care a arătat cum toate mașinile parcate pe Bulevardul Unirii erau acoperite de pudra albastră ce a fost aruncat pe participanți în timpul cursei. Iată mesajul transmis de bucureștean:

Hai că a fost Color Run. Când te trezești dimineața, te duci la mașină, știi că o ai albă, o găsești albastră. 

Sunt perfect de acord cu evenimentele de genul acesta, îmi plac foarte mult, le susțin, însă nu sunt de acord deloc cu urmele care rămân după astfel de evenimente. Nu este primul Color Run pe care îl văd pe Bulevardul Unirii că lasă astfel de urme.

Bărbatul a oferit și o posibilă soluție pe care organizatorii evenimentului sportiv ar fi putut să ia în considerare pentru a diminua disconfortul cetățenilor. Acesta a transmis că ar fi putut să ofere un voucher la o spălătorie:

Nu văd la nimeni în geam un voucher: „Ne cerem scuze, ia să te duci să speli mașina.” Trist. 

Mii de bucureșteni au luat parte la cursa colorată

În weekend mii de oameni au luat parte la evenimentul de noapte The Color Run ce a avut loc în București. Acesta a marcat finalul curselor organizate în anul 2023. În cadrul acestuia, alergătorii au fost acoperiți de pudra fosforescentă.

Organizatorii au transmis mulțumiri participanților pe pagina de Facebook:

Mii de alergători au luat startul îmbrăcați în haine negre, iar finishul i-a găsit colorați și fericiți sub luminile UV amplasate în zona de eveniment. 📸🌟

Mulțumim tuturor și abia așteptăm să celebrăm anul viitor 10 ani de la primul eveniment The Color Run România ❤️

La finalul cursei, participanții au primit câte o mediale și au luat parte la un concert.

Cookies