Nebunie la metrou, dimineață, după ce unui călător i s-a făcut rău în stația Obor. A fost nevoie de intevenția SMURD

15 nov. 2022
7041 Afișari
Nebunie la metrou, dimineață, după ce unui călător i s-a făcut rău în stația Obor. A fost nevoie de intevenția SMURD
Nebunie la metrou, dimineață, după ce unui călător i s-a făcut rău în stația Obor. A fost nevoie de intevenția SMURD. Sursa foto: Facebook/ Elena Giurea

Aglomerație la metrou, marți dimineață. Unui călător i s-a făcut rău în stația Obor, iar Metrorex informează că a fost nevoie de intervenția SMURD.

Unui călător i s-a făcut rău în stația de metrou Obor, marți dimineață

Metrorex a anunțat în această dimineață că un tren de metrou a rămas blocat în stația Obor, după ce unui călător i s-a făcut rău.

Marți, 15 noiembrie 2022, în jurul orei 8:00, în trenul de metrou care se afla în stația Obor, pe sensul de mers către Gara de Nord, a fost raportată o urgență medicală: i s-a făcut rău unei persoane și a fost solicitat ajutorul SMURD.

Trenul de metrou a staționat la peron până în momentul în care s-au încheiat procedurile ce se impun în astfel de cazuri. Totodată, călătorii au fost debarcați din tren.

Trenurile de metrou au circulat pe celălalt fir de mers, în sistem pendulă. Pasagerii care se aflau în trenul oprit și-au continuat călătoria cu un alt tren ce a sosit la cealaltă linie.

Călătorii au fost informați cu privire la această situație prin instalațiile de sonorizare din stații.

Circulația trenurilor de metrou a fost reluată în condiții normale începând cu ora 08:29.

„Mulțumim călătorilor pentru înțelegere!”, a transmis Metrorex într-un comunicat de presă, marți dimineață.

Aglomerație la metrou

O doamnă care se afla în acel moment în trenul de metrou a povestit, într-o postare pe Facebook, situația din această dimineață – frustrare și aglomerație:

„Frustrare: metrou, ora puțin peste 8 dimineața. Statia Obor, garnitura full. Ne da jos pe motiv că a leșinat un tânăr. Ne spune sa trecem pe celălalt peron, de pe sens invers pentru că vine o garnitura sa ne preia. La coborâre rămânem blocați. Vine garnitura și îi preia pe cei norocoși. Eu rămân blocată pe scara. Vine o garnitură dinspre Dristor dar ne anunță că se întoarce. Mai stam 10 minute și ne anunță că se reia mersul pe linia către gara. O luam înapoi pe scări dar până ajung pleacă garnitura din care coborâsem acum peste jumătate de oră. Am reușit să plec cu următoarea”

Cookies