Nebunie la mare în weekend. Circulație bară la bară pe Autostrada Soarelui, la ieșirea din Capitală

14 mai 2021
85 Afișari
Nebunie la mare în weekend. Circulație bară la bară pe Autostrada Soarelui, la ieșirea din Capitală

Se anunță nebunie la mare în acest weekend. Circulație bară la bară pe Autostrada Soarelui, la ieșirea din Capitală în ultime ore. Bucureștenii, fericiți de ridicarea restricțiilor, se bucură de apă și soare.

Mulți oameni au plecat deja spre litoral încă de vineri după-amiaza, cu gândul la relaxările care îi așteaptă. Sâmbătă și duminică se anunță vreme plăcută la mare, cu maxime de 22 de grade și fără ploi.

Aglomerație pe Autostrada Soarelui

Vineri seară se circula bară la bară pe Autostrada Soarelui, iar coada de mașini depășea 3 kilometri la ieșirea de pe Centură. Mii de mașini se îndreptau către Constanța, iar viteza medie de deplasare era de 5-10 km la oră. Coloana de mașini ajungea până la kilometrul 14 al Autostrăzii Soarelui. Acolo este și cauza acestei probleme: se lucrează la un pod și se circulă pe o singură bandă.

Mai sunt lucrări și în zona kilometrului 65 al A2. Pe o distanță de 7 kilometri se merge, la fel, pe o singură bandă.

Polițiștii se așteaptă ca foarte mulți oameni să se îndrepte către mare în acest sfârșit de săptămână. Sunt foarte mulți agenți și mașini de poliție pe Autostrada Soarelui, iar un elicopter survolează traficul în permanență.

Cookies