Nebunia „Disney Party” din București. Aplicația din care iei bilet la petrecerea din Centrul Vechi e în top 5 în AppStore, imediat după Telegram și peste Discord

16 mart. 2023
10329 Afișari
Nebunia „Disney Party” din București. Aplicația din care iei bilet la petrecerea din Centrul Vechi e în top 5 în AppStore, imediat după Telegram și peste Discord
Nebunia „Disney Party” din București. Aplicația din care iei bilet la petrecerea din Centrul Vechi e în top 5 în AppStore, imediat după Telegram și peste Discord | Foto Simbol: Unsplash

Un „Disney Party” va avea loc în Centrul Vechi din București luna următoare. Anunțul a fost făcut cu doar câteva zile în urmă, iar bucureștenii au fost extrem de încântați de veste.

Tinerii cu vârste între 20-30 de ani au copilărit pe muzica din filmele și serialele Disney, mare cunoscând versurile piesele din desenele cunoscute în întreaga lume. Vestea că o petrecere tematică se va organiza la București a stârnit interesul multor oameni.

Se organizează „Disney Party” în Centrul Vechi din București

După ce petrecerea Disney organizată într-un club din Sofia, Bulgaria a fascinat mii de oameni, s-a luat decizia de a aduce conceptul și la București.

Petrecerea tematică, cu muzică din era Disney va avea loc într-un club din Centrul Vechi al Capitalei. Anunțul a fost primit cu încântare de peste 30 de mii de bucureșteni, dornici să ia parte la acest eveniment.

„Highschool Throwback”, așa cum este numită de organizatori petrecerea mult așteptată, se va desfășura în data de 6 aprilie, în clubul Old City Bucharest. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui TikTok care a devenit viral într-un timp extrem de scurt.

@blizzup.app #duet with @Iliyan Krastev Joi, 6 aprilie, Old City Bucuresti. Un „Highschool Throwback” organizat de noi pentru comunitate! Biletele se pun la vanzare pe 24 Martie exclusiv in aplicatia Blizzup! Stay tuned! 🥳 #blizzup #party #disneyparty #romania #bucuresti #foryou #disney ♬ original sound – Iliyan Krastev

Biletele urmează să fie puse în vânzare începând cu data de 24 martie 2023 și vor putea fi cumpărate exclusiv prin intermediul aplicației mobile „Blizzup!”.

Aplicația a ajuns pe locul 5 în App Store

La doar trei zile de la postarea clipului prin care s-a anunțat organizarea petrecerii și modul în care se vor putea cumpăra biletele, aplicația a ajuns în topul celor mai descărcate în App Store, la categoria „Rețele de socializare”.

„Blizzup!” de află pe poziția cu numărul 5, locurile de la 1 la 4 fiind ocupate de următoarele aplicații:

  • Telegram Messenger – locul 4,
  • Messenger Facebook – locul 3,
  • Facebook – locul 2,
  • WhatsApp – primul loc.
Topul aplicațiilor în data de 16 martie 2023
Topul aplicațiilor în data de 16 martie 2023 | Print Screen: App Store

Datorită interesului mare pe care oamenii l-au arătat față de petrecerea nostalgică ce urmează să aibă loc luna viitoare în București, organizatorii s-au decis să ducă evenimentul și în alte orașe. Cu toate astea, doar pentru un singur oraș a fost anunțată o dată exactă. Iată care sunt acestea:

  • Timișoara – petrecerea va avea loc pe 13 aprilie,
  • Constanța – organizatorii încearcă să organizeze petrecerea pe 1 mai,
  • Cluj – nu a fost anunțată încă o dată exactă,
  • Iași – nu a fost anunțată încă o dată exactă.

De asemenea, organizatorii au mai informat și că, în cazul în care evenimentul de pe 6 aprilie va fi sold out, o altă petrecere se va organiza pe 7 aprilie, în aceeași locație din Centrul Vechi.

Cookies