Ne putem bucura de ninsoarea de martie din București pe șezlongurile din Parcul Orășelul Copiilor, proaspăt montate. Au fost plantați și 100 de copaci

29 mart. 2023
784 afișări
Ne putem bucura de ninsoarea de martie din București pe șezlongurile din Parcul Orășelul Copiilor, proaspăt montate. Au fost plantați și 100 de copaci
Ne putem bucura de ninsoarea de martie din București pe șezlongurile din Parcul Orășelul Copiilor, proaspăt montate. Au fost plantați și 100 de copaci. Sursa foto: Facebook - Daniel Băluță

Chiar dacă vremea de afară ba e caldă, ba e rece, primarul Sectorului 4 privește către viitor, către vară, soare și căldură. Vremea încă este instabilă, în unele zile fiind foarte calde, iar în altele surprinde bucureștenii cu ninsoare. Cu toate acestea, bucureștenii se pot bucura de vremea frumoasă din următoarea perioadă pe șezlongurile recent instalate în Parcul Orășelul Copiilor.

Bucureștenii se pot relaxa pe șezlongurile din Parcul Orășelul Copiilor

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a transmis, pe pagina sa de Facebook, că în Parcul Orășelul Copiilor au fost instalate fotolii de lemn tip șezlong. De asemenea, bucureștenii se vor bucura de mai multă umbră după ce peste 100 de arbori au fost plantați în parc:

Vă place cum arată zona de relaxare din Parcul Orășelul Copiilor?

Pentru cei care vor să se bucure din plin de soare am instalat fotolii de lemn tip șezlong, iar pentru cei care vor să se „ascundă” de căldura verii am extins zona de umbră cu peste 100 de noi arbori, a transmis acesta.

Șezlonguri instalate în Parcul Orășelul Copiilor din Sectorul 4. Sursa foto: Facebook - Daniel Băluță
Șezlonguri instalate în Parcul Orășelul Copiilor din Sectorul 4. Sursa foto: Facebook – Daniel Băluță

Bd. Constantin Brâncoveanu va deveni Bulevardul Magnoliilor

Primarul a anunțat, în urmă cu doar câteva zile pe pagina sa de Facebook, că arborii de pe scuarul care desparte sensurile de mers de pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu vor fi scoși, iar în locul lor vor fi plantate magnolii. Având în vedere sutele de plante frumoase care colorează Bucureștiul, Daniel Băluță își dorește ca bulevardul să devină un loc unic, în care oamenii să vină doar și pentru o poză:

În locul arborilor de pe scuarul care desparte sensurile de circulație, am început să plantăm magnolii, pentru ca frumusețea acestor delicate flori de primăvară să facă din acest bulevard un loc unic, în care oamenii să vină, fie doar și pentru o fotografie. Plus că această plantă rămâne verde tot timpul anului.

Arborii care au fost scoși se vor replanta în Parcul Orășelul Copiilor, unde se află plaja ecologică, a anunțat acesta recent:

Arborii care au făcut aerul mai curat în tot acest timp pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu vor fi replantați în Parcul Orășelul Copiilor, în zona plajei ecologice, pentru un plus de intimitate și, bineînțeles, de umbră și răcoare pentru cei care doresc să se relaxeze în aer liber, a transmis Daniel Băluță.

De asemenea, pentru cine își dorește să facă o plimbare relaxantă prin București, poate lua Harta Magnoliilor ca reper. Astfel, pot fi admirate și frumoasele flori colorate.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies