Nati Meir de la interogatoriu la spital

de:
18 sept. 2012
1 Afișari
Nati Meir de la interogatoriu la spital

Aflat din luna august în arestul Secţiei 13 de poliţie, Nati Meir trebuia să fie audiat luni seară cu privire la unul dintre dosarele în care este acuzat de înşelăciune. În timpul interogatoriului, i s-a făcut rău şi a fost dus la spitalul Sfântul Pantelimon.

După consultaţie, medicii de aici au decis să îl trimită la spitalul Victor Babeş, pentru investigaţii suplimentare. Diagnosticul primit de fostul deputat este pneumonie, potrivit RTV.net.

După finalizarea analizelor, Nati Meir a fost trimis din nou la secţia de poliţie. Dar pentru că ora era destul de înaintată, anchetatorii au decis să amâne interogatoriul, iar fostul deputat s-a întors în celula sa. 

În 27 august, Nati Meir a cerut Judecătoriei Sectorului 1 să fie eliberat din arest sub control judiciar, solicitarea fiind respinsă de instanţă ca neîntemeiată. Decizia a fost contestată de Nati Meir la Tribunalul Bucureşti, care urmeză să ia marţi în discuţie cererea lui, înregistrată în 7 septembrie.

Nati Meir este în arest din 2 august, fiind cercetat într-un nou dosar în care este acuzat că a înşelat mai multe persoane cu locuri de muncă în Israel.

Cookies