Nati Meir, condamnat DEFINITIV la 7 ani de închisoare cu EXECUTARE

de:
12 iun. 2014
0 Afișari
Nati Meir, condamnat DEFINITIV la 7 ani de închisoare cu EXECUTARE

Prin decizia de joi s-a dispus si contopirea acestei pedepse cu cea primita de fostul deputat intr-un alt dosar de inselaciune, in care Nati Meir a fost condamnat tot la sapte ani pentru ca a pacalit opt persoane, pe care a incercat sa le plateasca pentru anumite servicii cu bancnote specimen, informează Mediafax.ro.

Totodata, a fost adaugat un spor de pedeapsa de un an, astfel incat el are de executat in final opt ani de inchisoare.

Curtea de Apel a mentinut astfel decizia data de Judecatoria Sectorului 1 in 20 septembrie 2013, care a fost mentinuta anterior si de Tribunalul Bucuresti.

Judecatorii de la CAB au dedus din pedeapsa de opt ani perioada in care Nati Meir a fost arestat preventiv, intre 1 august 2012 si 24 februarie.

In 1 august 2012, ofiteri din cadrul Serviciul de Investigare a Fraudelor – sector 1, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 1 Bucuresti, au desfasurat activitati in urma carora s-a dispus inceperea urmaririi penale impotriva lui Nati Meir, pentru inselaciune, constand in aceea ca in perioada aprilie – mai 2012 a indus in eroare mai multe persoane, sustinand ca reprezinta o societate comerciala prin intermediul careia urma sa le obtina viza de munca si sa ii angajeaze in Israel si cerand fiecareia dintre persoane bani pentru taxa de inscriere si biletele de avion.

Meir pretindea suma de 800 lei drept taxa de inscriere si alte sume ce variau intre 250 si 3.700 de euro de la fiecare persoana pentru a le facilita obtinerea vizei de lucru si angajarea acestora la societati din Israel, in realitate, neexistand nicio baza contractuala care sa permita realizarea acestui fapt.

Cookies