ȘTIRI

Nasty Nasty (US)/ Aria Urbana/ Unlocka / LMK/ La Void

Electric Paradox prezinta: NastyNasty (US), Aria Urbana, Unlocka, LMK, La Void in Club Control.

In lipsa de detalii biografice, pe care NastyNasty nu le divulga pe nicaieri, putem spune despre el doar ca vine din California, geografic, dar si muzical. Experimentand in cautarea sunetului perfect, NastyNasty se apropie si de ascutatorii idm-ului dramatic care circula pe internet de ceva vreme, dar si de amatorii de beat-uri puternice. Un mix de bass, armonii si inovatii sonore, setul lui NastyNasty va contine numai productii proprii.

In primul rand Aria Urbana n-a mai cantat cam demult intr-un eveniment de club in Bucuresti. In al doilea rand, Aria Urbana are material nou de prezentat publicului, de pe albumul a carui lansare este dorita in primavara anului viitor. Deja printre trupele consacrate ale muzicii electronice romanesti, Aria Urbana pregateste un live energic numai bun pentru inceputul unei petreceri.

DJ si organizator de evenimente de peste zece ani, Unlocka vine pe 17 noiembrie la Club Control, in primul rand pentru a se bucura de compania pe scena a californianului NastyNasty, fiind probabil unul dintre primii romani care i-a ascultat productiile. La Control va mixa un set de tinut petrecerea pana dimineata, asa cum a facut intreaga sa cariera. Alaturi de ei mai putin cunoscutul LMK, un nume aparut de curand pe scene cu mult bass, provenit din noul current care nu concepe sa puna muzica fara o doza sanatoasa de turntablism.

Program:

21.45 – Open Doors

22.00 – La Void (electro, subtechno)

23.00 – Aria Urbana (poate incepe si mai devreme asa ca va asteptam din timp)

00.30 – NastyNasty

01.30 – Unlocka // LMK

Intrare: 15 lei (10 after 02.00)


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button