Narghileaua – ghid de folosire şi intreţinere pentru fumătorii începători

de:
07 iun. 2019
49 afișări
Narghileaua – ghid de folosire şi intreţinere pentru fumătorii începători

Cum folosesti narghileaua?

Sunt multi fumatori care isi comanda o narghilea in speranta ca asa vor mai renunta la tigarile traditionale, sau ca vor gasi o modalitate noua de relaxare. Narghileua este folosita de fumatori si nefumatori deopotriva, datorita experientei placute si gustului dulce pe care il are. Atunci cand clientii intra intr-o cafenea si cer o narghilea, automat sunt intrebati ce aroma prefera. Incepatorii se pot consulta cu prietenii in acest sens, sau pot cere sfatul personalului. De multe ori, narghileaua vine cu un singur furtun, insa sunt si situatii in care narghileaua este adusa cu mai multe furtune. 

Mecanismul de functionare al narghilelei este extrem de simplu: se aprinde carbunele care incalzeste lichidul, utilizatorul incepe sa traga sau sa inhaleze fumul si sa se bucure de aromele placute. Incepatorii sunt sfatuiti sa ii lase pe profesionisti sa se ocupe de montarea narghilelei, iar cei care isi cumpara un astfel de dispozitiv pentru uz personal trebuie sa acorde o importanta deosebita instructiunilor de folosire pe care le vor primi o data cu primirea comenzii plasata in magazinul https://narghilea-egipteana.ro/magazin/. 

Cum se intretine narghileaua in mod corect

Narghileaua este un dispozitiv care va putea fi folosit o perioada de timp indelungata, daca este intretinuta cum se cuvine. In primul rand, este vorba de spalarea si curatarea narghilelei, componentele acesteia se curata separat cu detergent special si cu apa calduta, iar baza de sticla se curata cu peria de narghilea special conceputa pentru aceasta activitate. Coloana si partile adiacente se curata la anumite intervale de timp, tot cu apa calda si cu detergent special si se clatesc bine. 

Este foarte bine ca utilizatorii sa isi stabileasca un interval fix de timp de curatare a narghilelei – o data la doua saptamani specialistii recomanda curatarea si chiar mai des daca utilizatorii obisnuiesc sa isi schimbe aromele. De asemenea, este bine ca toate componentele narghilelei sa fie protejate pentru a nu se deteriora, spre exemplu la baza se poate pune o talpa din silicon, iar in calatorii utilizatorii sunt sfatuiti sa foloseasca cutia originala a acesteia. Specialistii recomanda folosirea carbunelui natural pentru uz zilnic, iar intretinerea creuzetului din argila se face prin spalare cu apa calda si un burete curat, aceasta operatiune reducand volumul de melasa absorbita in timp.

Cookies