ȘTIRI

Narcisa Iorga: CNA nu a inregistrat Antena 3 vineri. A fost o „pană de curent voluntară”

Narcisa Iorga povesteste pe blogul sau ca vineri, in ziua anuntata pentru pronuntarea sentintei in dosarul ICA, la CNA s-a produs o „pana de curent voluntara”.

„Vineri, 8 august. Ziua anuntata pentru pronuntarea sentintei in dosarul ICA. Cap de lista Dan Voiculescu. Toti ochii pe Antena 3. La CNA, pana de curent voluntara. Tocmai pe zona salii de monitorizare si, culmea coincidentei, putin dupa ora 17, cand angajatii incheie programul de lucru. Nu este energie electrica, nu functioneaza serverele, nu se fac inregistrari ale emisiunilor. Daca nu sunt inregistrari, nu se fac rapoarte de monitorizare rapide. Trebuie cerute casetele martor de la post, daca le au. Daca nu, nu. Pot invoca si ei probleme tehnice. (..) Fara inregistrarile proprii, monitorizarea CNA se complica. Procedura de durata. Avantaj, Antena 3”, scrie Narcisa Iorga pe blog.

Mai mult, spune ea, un angajat care a venit sa remedieze problema ar putea avea necazuri cu sefa CNA.

„Pana de curent a fost la ora 17.10. Un functionar public al CNA, care a ramas peste program, constata ca nu functioneaza serverul. Este vorba despre seful departamentului IT, Bogdan Roman. Stie ca dupa o pana de curent trebuie sa reporneasca manual echipamentele de monitorizare. Asteapta pana la ora 18.30. Pana nu se remediaza. Pleaca acasa, propunandu-si sa revina cand va fi anuntat ca s-a refacut conectarea la curent.

Sambata, 9 august. Functionarul public nu fusese sunat de nimeni. I se pare suspecta intamplarea din ziua precedenta si pleaca la sediu. Sala serverelor. Verifica aparatura. Nu s-a inregistrat nimic, de pe niciun post, deci nici de pe Antena 3, incepand cu dupa-amiaza zilei de vineri, in noaptea de vineri spre sambata si pana sambata in jurul orei 10.30, cand el le-a repus in functiune”, mai povesteste Narcisa Iorga, conform ziare.com


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button