ȘTIRI

D-Laid @ B’ESTFEST Summer Camp

D-Laid este unul dintre producatorii care au pus bazele fenomenului electro al scenei autohtone. De-a lungul timpului piesele sale au fost lansate pe compilatii si viniluri ce au facut inconjurul lumii fiind difuzat in heavy rotation la radio-uri straine precum BBC Radio 1, Breaks FM sau iBreaks precum si in seturile unor DJ legendari ca Emmanuel Fereira, Aquasky sau Jay Cunning. Cu peste 10 ani vechime ca DJ, D-Laid si-a perfectionat sound-ul prin prezente la pupitru in majoritatea cluburilor importante din tara dar si la festivaluri precum Sunwaves, TMBase sau Peninsula Felsziget.

Line-up Jagermeister Dance Arena:

22:00 — TBA

23:00 — Dj Bully

24:00 — Marika

01:00 — D-laid

02:00 — Napt

Cea de-a patra editie a festivalului B’ESTFEST se desfasoara in acest an pentru prima oara la iarba verde, sub conceptual de Summer Camp. Trei zile si trei nopti de party pana dimineata, patru scene si alte patru terase cu muzica live sau DJ sets, peste 60 de artisti si o multitudine de activitati speciale isi asteapta anul acesta publicul la iarba verde, intr-o oaza de liniste departe de betoanele incinse ale Bucurestiului. In cadrul B’ESTFEST  Park vor exista mai multe zone de atractii, precum Sports Area, Playground, Lake Lounge, Arts & Crafts, Bazzar, Green Village, unde publicul va avea la dispozitie diverse activitati sportive, artistice, culturale, de relaxare sau distractie, pana seara tarziu. O alta noutate a acestei editii este zona de Camping, dotata cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai placute.

Biletele pentru festival mai sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button