ȘTIRI

Napt @ B’ESTFEST Summer Camp

Ashley Pope si Tomek Naden, reuniti sub numele de NAPT, sunt doi producatori britanici care in ultimii ani au asaltat radio-urile internationale cu sound-ul lor unic. Stilul ”inventat” de cei doi – N-funk – combina sonoritatile electro cu muzica house, broken beat, drum’n’bass si funk, piesele si remixurile lor regasindu-se frecvent in playlist-urile radiourilor din intreaga lume. In plus, de cand s-a lansat, duo-ul NAPT a primit numeroase premii, printre care si cele pentru Best Producer, Best Track si Best Remix la Breakspoll – International Breakbeat Awards, primele doua marcand de altfel si o premiera: Ashley si Tomek sunt singurii producatori care au obtinut aceste distinctii de doua ori consecutiv, in 2009 si 2010!

Line-up Jagermeister Dance Arena:

22:00 — TBA

23:00 — Dj Bully

24:00 — Marika

01:00 — D-laid

02:00 — Napt

Cea de-a patra editie a festivalului B’ESTFEST se desfasoara in acest an pentru prima oara la iarba verde, sub conceptual de Summer Camp. Trei zile si trei nopti de party pana dimineata, patru scene si alte patru terase cu muzica live sau DJ sets, peste 60 de artisti si o multitudine de activitati speciale isi asteapta anul acesta publicul la iarba verde, intr-o oaza de liniste departe de betoanele incinse ale Bucurestiului. In cadrul B’ESTFEST  Park vor exista mai multe zone de atractii, precum Sports Area, Playground, Lake Lounge, Arts & Crafts, Bazzar, Green Village, unde publicul va avea la dispozitie diverse activitati sportive, artistice, culturale, de relaxare sau distractie, pana seara tarziu. O alta noutate a acestei editii este zona de Camping, dotata cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai placute.

Biletele pentru festival mai sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button