Nadia Comăneci, cel mai bogat fost sportiv, după Ion Ţiriac. Ce avere are

de:
04 mart. 2016
2 Afișari
Nadia Comăneci, cel mai bogat fost sportiv, după Ion Ţiriac. Ce avere are

După ce a reuşit să fugă din România comunistă în 1989, Nadia Comăneci a avut un mare succes pe tărâm american. Acolo a fost primită ca o eroină, iar marile companii au asaltat-o cu contracte de imagine. Astfel că, Nadia a făcut prima reclamă pentru lenjerie intimă, imaginea ei prezentând produsele unei companii celebre în centrul New Yorkului.

CITEŞTE ŞI Unde lucrează fiul Nadiei Comăneci

Nadia Comăneci, gimnasta de nota zece a României, este foarte mândră de fiul ei, Dylan. Deşi are doar 10 ani, acesta a ales să se angajeze.

Acesta a fost însă doar startul unei avalanşe de contracte, devenind în scurt timp una dintre cele mai solicitate vedete pentru companii dornice de publicitate.

Împreună cu soţul ei, Nadia a deschis un complex de gimnastică în Oklahoma care valorează cel puțin 5.000.000 de euro, o casă de vis care, după criza financiară costă minimum 2 milioane de euro, a investit în București în domeniul imobiliar câștigând, spun specialiștii, alte câteva milioane de „firfirei”.

Nadia Comăneci, surprinsă pe plajă făcând un exerciţiu de gimnastică, lângă soţul său. FOTO

Nadia Comâneci, în vârstă de 53 de ani, a fost surprinsă pe plajă, făcând un exerciţiu de gimnastică „de încălzire”: stă în mâini, cu capul în jos, alături de soţul său.

Iar la toate acestea se adaugă, conform estimărilor, banii câștigați din postura de comentator tv, participantă ca invitat special la diferite acţiuni cu caracter sportiv sau social, fosta gimnastă primind onorarii în valoare de aproape 4.000.000 de euro. Mai mult, la acestea se adaugă și alte contracte babane de publicitate din care a câștigat cel puțin 5 milioane de euro, dar și afacerea făcută cu o revistă căreia i-a vândut primele fotografii cu Paul Dylan, fiul ei abia născut, și a încasat 1.000.000 de euro, potrivit spynews.ro.

Astfel, conform unei reviste de specialitate de peste Ocean, averea Nadiei Comăneci se ridică la minimum 25 de milioane de euro.

CITEŞTE ŞI 
Scrisorile de dragoste dintre Șt. Bănică Jr și Nadia Comăneci, de la dosarul Securității, publicate

Adevărul a publicat o serie de amănunte din dosarul de la Securitate al Nadiei Comăneci. La dosar se află și câteva scrisori de dragoste dintre gimnastă și Ștefan Bănică Junior, din 1988.

Cookies