Nadia Comăneci, acuzată de o femeie că i-a distrus căsnicia

de:
25 feb. 2014
2 Afișari
Nadia Comăneci, acuzată de o femeie că i-a distrus căsnicia

Idila dintre Nadia şi Constantin Panait s-a înfiripat în România. Bărbatul avea cetăţenie americană şi pusese la punct fuga gimnastei în Statele Unite. Nadia Comăneci nu a ştiut însă că Panait era însurat şi avea deja 4 copii, motiv pentru care fost presa americană a taxat-o în momentul mediatizării relaţiei, potrivit wowbiz.ro.

Fosta campioană susţine însă că nu a ştiut că bărbatul avea o familie. Ar fi aflat abia după un an de la fuga în America. La acea vreme, ca să îşi arate sentimentele, iubitul ei a divorţat de soţia lui, Maria. Timp de câteva luni, relaţia a mers bine, dar Panait a exploatat imaginea fostei gimnaste. Revista People publica, în 1990, povestea primului an petrecut de „Zeiţa de la Montreal” în Statele Unite.

„În anul scurs de la fuga campioanei din România, povestea de iubire dintre ea şi America s-a răcit. Copilul cu chip curat pe care îl aveam în memorie a dispărut. Trăsăturile ei odată delicate au fost înlocuite de un machiaj strident, iar silueta ei graţioasă este acum chinuită pe tocuri cui”, scria revista People.

Când şi-a dat seama că iubitul o folosea şi obţinea de pe urma ei sume importante de bani din publicitate, Nadia a ales să se despartă de cel care îi furase inima. Dacă Nadia a depăşit problemele din trecut, nu acelaşi lucru se poate spune despre femeia care a fost căsătorită cu Panait.

Maria are acum 50 de ani şi trăieşte în statul american Ohio, dar nici în ziua de astăzi nu a iertat-o pe Nadia pentru că i-a stricat căsnicia. Între timp, Nadia şi-a refăcut viaţa. În 1996 s-a căsătorit cu gimnastul american Bart Conner şi, un deceniu mai târziu, în 2006, a devenit mamă pentru prima dată, la vârsta de 44 de ani.

Cookies