„N-are cum!” Cascadoria zilei în traficul din Capitală: un șofer bucureștean a aterizat cu o roată pe o bordură sculată. Cum a ajuns acolo e încă subiect de dezbateri

31 mai 2023
878 Afișari
"N-are cum!" Cascadoria zilei în traficul din Capitală: un șofer bucureștean a aterizat cu o roată pe o bordură sculată. Cum a ajuns acolo e încă subiect de dezbateri | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov / Facebook

Un bucureștean reușit să impresioneze internauții cu modul în care a „parcat” mașina. Vehiculul a ajuns să stea suspendat cu o roată, pe ceea ce pare a fi o bordură din beton sau un stâlpișor antiparcare.

Un șofer bucureștean a aterizat cu o roată pe o bordură de beton

Ce faci când ai nevoie să te uiți sub mașină, însă nu ai cu tine un cric? Un bucureștean a găsit soluția pentru această problemă. Bărbatul a reușit, nu se știe exact cum, să urce cu vehiculul pe un stâlpișor antiparcare din Capitală.

Mașina a rămas suspendată, iar cu trei roți pe asfalt și una pe stâlpișor, a fost fotografiată de un trecător. Situația inedită a fost întâlnită pe Strada Aurel Perșu din Sectorul 4, București.

Pozele au fost publicate pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, și au stârnit amuzamentul oamenilor și discuții în cadrul comunității.

„Până să postez s-a eliberat. A dat cu spatele.”

Cascadoria zilei în traficul din Capitală: un șofer bucureștean a aterizat cu o roată pe o bordură sculată.
Cascadoria zilei în traficul din Capitală: un șofer bucureștean a aterizat cu o roată pe o bordură sculată | Sursă foto: Info Trafic București și Ilfov

„Unde pot găsi acest model de cric?”

Fotografia a devenit virală la puțin timp după publicarea pe rețeaua de socializare. A strâns zeci de comentarii și sute de reacții de la membrii grupului. Mare parte dintre oameni s-au amuzat pe seama celor văzute.

Câteva dintre comentarii:

  • „Vrea să scoată catalizatorul că sa îl vândă.”
  • „Unde pot găsi acest model de cric?”
  • „Face revizia domnul.”
  • „Nu așa se schimba uleiul.”
  • „Nota 10 cu felicitări.”
  • „Fast and furios 11”

Chiar dacă cascadoria i-a amuzat pe bucureșteni, au existat și câteva persoane îngrijorate, în special pentru siguranța pietonilor. Trecătorii ar fi putut fi răniți de mașina care a ajuns să rămână suspendată.

  • „Nici pe trotuar nu mai ești în siguranță.”

Nu este cunoscut exact modul în care mașina a ajuns să urce pe acest stâlp, și nici dacă a fost o manevră executată intenționat sau o greșeală a șoferului.

Cookies