ȘTIRI

Muzică clasică, dans şi balet în staţiile de metrou, în perioada 10-14 noiembrie. VEZI PROGRAMUL

Peroanele a celor mai tranzitate stații: Piaţa Unirii 1, Piaţa Unirii 2, Universitate și Piaţa Victoriei 1 vor deveni „săli de spectacole”, în perioada 10-14 noiembrie 2014, în intervalul 17.30-19.00, prilej cu care călătorii se vor delecta cu o serie de concerte de muzică clasică, susţinute de către tineri artişti de la Opera Română sau studenţi şi masteranzi ai Universităţii Naţionale de Muzică. Nu vor lipsi nici momentele artistice inedite, precum: desen, pictură, ilustrație, salsa, dans contemporan sau, în premieră, balet clasic, informează organizatorii.

Ca și noutăți faţă de ediţiile precedente vom include difuzarea unui program de muzică clasică prin plasmele de la metrou, în perioada 01 – 30 noiembrie 2014, o oră dimineaţa, de la 07:30 la 08:30 și o expoziție foto post proiect cu cele mai emoționante expresii ale spectatorilor, între 24 noiembrie și 8 decembrie 2014, în stația Unirii 1, completează reprezentanţii ONG-ului Arta nu muşcă.

Arta nu mușcă este un demers socio-cultural din România, ce are ca obiective încurajarea consumului de produse culturale și apropierea publicului de universul creativ și promovarea comunității de tineri artiști din diverse domenii.

PROGRAMUL EVENIMENTELOR:

Mai multe detalii pe: www.artanumusca.ro si facebook.com/artanumusca.ro 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button