Muzică, bunătăți de pomenit și super atmosferă la Balkanik Festival 2023. Evenimentul are loc pe 8-10 septembrie, în Grădina Uranus

04 aug. 2023
438 afișări
Muzică, bunătăți de pomenit și super atmosferă la Balkanik Festival 2023. Evenimentul are loc pe 8-10 septembrie, în Grădina Uranus
Muzică, bunătăți de pomenit și super atmosferă la Balkanik Festival 2023. Evenimentul are loc pe 8-10 septembrie, în Grădina Uranus | Sursă foto: Facebook-Balkanik Fesitval

În weekendul 8-10 septembrie 2023 bucureștenii vor putea participa la ediția aniversată de 10 ani a BalKaniK Festival. Evenimentul este co-finanțat de către Primăria Municipiului București prin ARCUB.

Bucureștenii sunt așteptați la Balkanik Festival 2023

Artiști inediți, atmosferă frumoasă și un spirit inclusiv, acestea sunt elementele principale ce caracterizează Balkanik Festival, după cum transmit organizatorii.

În perioada 8 – 10 septembrie 2023, bucureștenii sunt așteptați la Grădina Uranus să se distreze, ascultând genuri muzicale diverse și gustând din preparate din toate colțurile lumii.

Pentru a celebra aniversarea de 10 ani a evenimentului, se introduce o nouă componentă, anume „Balkanik Street Fair”. Strada Uranus va fi închisă pentru mașini în perioada mai sus menționată.

Vizitatorii se vor putea plimba printr-un târg cu:

  • Artizani și meșteșugari,
  • Jam sessions,
  • Ateliere și diverse activități.

Expozanții pot să trimită înscrierile pentru eveniment, la adresa de e-mail: [email protected]. Data limită până la care sunt primite cererile de participare ale comercianților este 10 august 2023.

Organizatorii au transmis Manifestul Balkanik:

De 10 ani vedem binele în public. De 10 ani vedem multiculturalism – Adică oameni care știu versurile, chiar dacă nu cunosc limba. De 10 ani vedem egalitate – Pentru că noi n-avem zonă VIP.

De 10 ani vedem curaj – Pentru că oamenii nu au nevoie de modă pentru a fi ei înșiși. De 10 ani vedem comunitate – Nu toată lumea se știe, dar se recunoaște. De 10 ani vedem incluziune – Suntem festivalul la care toate tipurile de familii se simt ca acasă. De 10 ani vedem binele în public. De 10 ani suntem o comunitate – Și facem petreceri de ținut minte. De 10 ani trăim bucuria diversității.

Bucuria ne definește.

Biletele au fost deja puse în vânzare

Bucureștenii care doresc să ia parte la acest eveniment pot deja să cumpere biletele. La acest moment,  abonamentele „Super Early Bird Pass” pentru cele 3 zile sunt încă disponibile. Prețul unui bilet este de 70 de lei.

Pe site-ul Balkanik Festival este specificat că abonamentele nu pot fi returnate. Banii vor fi returnați doar în cazul în care evenimentul este anulat. Abonamentele pot fi achiziționate la ACEST link.

Cookies