BAZAR

Muzeul Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa nu se deschide pentru public din data de 15 mai

15 mai este data oficială la care muzeele din România pot fi redeschise după perioada de restricţii impusă de pandemia de coronavirus.

„Personalul instituţiei va lucra însă ca muzeul, un loc extrem de vizitat, fermecător şi dorit de public, să devină un mediu sigur pentru sănătatea noastră, angajaţi şi vizitatori, deopotrivă. Din acest motiv, din grijă pentru sănătatea şi siguranţa vizitatorilor noştri, aşteptăm normele generale de securitate biologică ce urmează a fi publicate de organismele abilitate, le vom implementa şi apoi vă vom aştepta cu inimile deschise să ne vizitaţi”.

Reprezentanţii muzeului au transmis că vor comunica în timp real stadiul măsurilor pe care le implementează şi data la care vor putea deschide muzeul pentru public.

Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţii Vechi a anunţat pe Facebook că nu va redeschide porţile pentru public în 15 mai.

„Chiar dacă pe 15 mai muzeele se redeschid pentru angajaţi, ele nu vor fi deschise pentru public. Se vor deschide după ce vom lua măsurile de siguranţă privind imbolnăvirea cu virusul Sars- Cov -2. Până atunci, rămâneti alături de noi în mediul online. Vă vom anuţa curând data de la care vom putea primi vizitatori în siguranţă”, se arată în informare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button