Muzeul Național de Artă al României a primit peste 69.000 de vizitatori în perioada ianuarie – iunie 2022. „Numărul de vizitatori a crescut lună de lună”

03 iul. 2022
129 Afișari
Muzeul Național de Artă al României a primit peste 69.000 de vizitatori în perioada ianuarie - iunie 2022. „Numărul de vizitatori a crescut lună de lună”
Sursa foto: Facebook

Muzeul Național de Artă al României a publicat numărul de vizitatori care au trecut pragul acestei instituții dar și ale altor muzee aflate în subordine în perioada ianuarie – iunie. Astfel, potrivit raportului publicat de MNAR, mai mult de 69.000 de persoane au vizitat aceste instituții în perioada ianuarie – iunie din acest an.

Numărul vizitatorilor de la Muzeul Naţional de Artă al României, Muzeul Colecţiilor de Artă, Muzeul Theodor Pallady şi Muzeul K. H. Zambaccian a crescut lună de lună în acest an și s-a înregistrat un număr mai mare de vizitatori comparativ cu anul trecut, după cum se arată în raportul publicat de MNAR.

„Tot mai mulţi vizitatori aleg să îşi petreacă timpul liber în compania artei, la Muzeul Naţional de Artă al României, Muzeul Colecţiilor de Artă, Muzeul Theodor Pallady şi Muzeul K. H. Zambaccian. Încă de la începutul acestui an publicul a crescut constant, în perioada lunilor ianuarie – iunie 2022, MNAR a primit peste 69.000 de vizitatori. Vă aşteptăm la MNAR!”, a transmis instituția pe Facebook.

„Numărul de vizitatori a crescut lună de lună”, a spus managerul MNAR, Călin Stegerean

Creșterea numărului de vizitatori de la acest muzeu este considerabilă față de anul trecut. În 2021 s-au înregistrat circa 70.000 de vizitatori în opt luni de activitate (mai-decembrie), comparativ cu acest an, când aceeași cifră a fost atinsă în doar șase luni. Mai mult, numărul vizitatorilor a crescut de la o lună la alta în acest an.

„Numărul de vizitatori a crescut lună de lună”, a declarat managerul MNAR, Călin Stegerean.

Muzeul Național de Artă al României va organiza în lunile iulie și august o serie de programe educative dedicate publicului de toate vârstele. Aceste programe vor fi realizate sub genericul „Vacanța la muzeu” și se vor desfășura în spațiul expoziției „Nostalgie. Amintire. Regăsire. Peisajul european şi ruina”. Nu în ultimul rând, aceste ateliere au fost gândite în jurul expozițiilor permanente și temporare ale MNAR.

Cookies