Muzeul în Mișcare prezent pe 10 linii de autobuze STB. Art Safari se plimbă prin Capitală

24 aug. 2021
193 Afișari
Muzeul în Mișcare prezent pe 10 linii de autobuze STB. Art Safari se plimbă prin Capitală
Muzeul în Mișcare prezent pe 10 linii de autobuze STB. Art Safari se plimbă prin Capitală. Sursă foto: Facebook/ Societatea de Transport București - STB SA

Muzeul în Mișcare prezent pe 10 linii de autobuze STB. Art Safari se plimbă prin Capitală până la sfârșitul lunii septembrie.

Muzeul în Mișcare prezent pe 10 linii de autobuze STB. Art Safari se plimbă prin Capitală datorită parteneriatului cultural încheiat cu Societatea de Transport București.

Muzeul în Mișcare prezent pe 10 linii de autobuze STB

Sursă foto: Facebook/ Art Safari Bucharest

Art Safari București a încheiat un parteneriat cultural cu Societatea de Transport București (STB) prin care se dorește promovarea artei în rândul călătorilor, dar și oferirea unei experiențe culturale inedite.

Recoomandăm și: Tablourile lui Nicolae Grigorescu, expuse la aeroportul Otopeni în cadrul expoziţiei Art Safari Airport Museum

Astfel, Muzeul în Mișcare este prezent pe 10 linii de autobuze STB. Acestea sunt colantate cu reproduceri ale câtorva dintre cele mai importante opere celebre prezente în cadrul evenimentului ce se desfășoară în Capitală.

Până pe data de 26 septembrie 2021, „Arta călătorește” în fiecare zi pe liniile: 335, 135, 331, 783, 138, 282, 104, 182, 330 și 136.

„Arta călătorește” reprezintă o inițiativă unică pentru peisajul cultural din București. Ea se alătură muzeelor de la metrou, dar și muzeului din Aeroportul Internațional Henri Coandă, Art Safari Airport Museum.

Recomandăm și: N-ai timp să mergi la muzeu? Vine muzeul la tine! De fapt, coboară la metrou. Lista magistralelor cu expoziții

Art Safari se plimbă prin Capitală

Sursă foto: Facebook/ Societatea de Transport București – STB SA

Ioana Ciocan, inițiatorul Art Safari, invită publicul să lase mașinile acasă și să se bucure de o călătorie cu autobuzul.

Călătorii vor avea ocazia să-și delecteze privirea și să admire reproduceri ale pictorilor Mutzner, Piliuță și Irina Dragomir prezente pe autobuzele STB.

„Arta călătorește” aduce arta vizuală mai aprope de inimile oamenilor și, cu ajutorul STB, le deschide apetitul călătorilor pentru a vedea mai multe în septembrie, la Art Safari”, a declarat Ioana Ciocan, inițiatorul Art Safari.

Adrian Criț, directorul STB, a declarat că, prin acest parteneriat cu Art Safari, STB vrea să ofere călătorilor un transport public modern și atractiv.

„Ne bucurăm că putem transforma și înfrumuseța, prin artă, experiențele de călătorie ale celor care aleg să folosească serviciile STB”, a mai adăugat Adrian Criț, directorul STB.

Art Safari București se desfășoară în perioada 16 – 26 septembrie 2021. Premiera evenimentului cultural al toamnei: va avea loc în două locații:

  • Palatul Dacia-România,
  • Arcub Gabroveni.

O altă noutate pentru Art Safari: vor fi introduse tururi digitale – vizite ghidate care vor fi live și vizite virtuale. Cu această ocazie, toți cei interesați le vor putea accesa oricând doresc.

Cookies