Cum arată noul Antipa: multimedia, 3D şi spectacol de lumină FOTOGALERIE

de:
15 sept. 2011
0 Afișari
Cum arată noul Antipa: multimedia, 3D şi spectacol de lumină FOTOGALERIE

Vizitatorii care vor merge la Antipa din această toamnă vor putea viziona exponatele binecunoscute ale muzeului, într-o altă formă de expunere. În noua formulă, muzeul are cinci săli în care se vor proiecta documentare, 66 de infotouch-uri, proiecţii 3D, plasme şi sisteme interactive de prezentare a exponatelor. Totodată, colecţia muzeului s-a îmbogăţit cu peste 30 de trofee de vânătoare, donate de omul de afaceri Gheorghe Iaciu.

Citeşte şi Muzeul Antipa se deschide sâmbătă. VEZI CÂT COSTĂ BILETUL

Lucrările de modernizare a expoziţiei permanente a Muzeului Antipa au început în februarie 2009, instituţia fiind închisă pentru public. Instituţia urma să fie redeschisă în mai 2010, însă finalizarea lucrărilor a fost întârziată din mai multe cauze, precum întârzierea tranşelor de fonduri de la Ministerul Culturii şi a unor comenzi din străinătate. Valoarea lucrărilor de modernizare a fost de 13 milioane de euro, fiind acoperită de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional.

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” poate fi vizitat de marţi până duminică inclusiv, în intervalul orar 10,00 – 20,00 (la ora 19,00 intră ultimul vizitator), preţul unui bilet întreg fiind de 20 de lei. Lunea muzeul este închis.

Cookies