Muzeul Antipa îi îinvaţă pe copii cum să devină antreprenori

de:
30 aug. 2013
0 Afișari
Muzeul Antipa îi îinvaţă pe copii cum să devină antreprenori

În cadrul ultimului modul, Micul Antreprenor, copiii vor intra în contact cu diverse noțiuni financiare, vor identifica elementele care definesc un lider, vor descoperi și vor exersa, prin intermediul unui joc în care vor realiza un proiect, abilitățile pe care ar trebui sa le dețină un manager adevărat.

Modulul este structurat în 5 sedinţe care se vor desfășura de luni până vineri, între orele 16,00 – 18,00 și care sunt susţinute de către Daniela Stanciu – trainer curs și ateliere SmartKidsLand.

Costurile de participare sunt de 220 Ron/participant sau 200 Ron/participant – pentru cei care au participat la primul modul și participă și la cel de-al doilea, 180 lei/participant – pentru cei care participa la modulul trei si patru, iar în cazul participării fraților la același modul, în aceeași perioadă, se acordă o reducere de 20% pentru cel de-al doilea participant.

Rezervările nominale și informații despre modul se pot face la telefon : 021.312.88.26 tasta 4, zilnic, de luni până vineri (9,00-16,00) sau prin e-mail : [email protected].

Cookies