Muzeul Antipa din București, program special de vizitare în minivacanța de Sfântă Mărie. Până la ce oră puteți admira expozițiile pe 14 și 15 august

07 aug. 2023
400 Afișari
Muzeul Antipa din București, program special de vizitare în minivacanța de Sfântă Mărie. Până la ce oră puteți admira expozițiile pe 14 și 15 august
Muzeul Antipa din București, program special de vizitare în minivacanța de Sfântă Mărie. Până la ce oră puteți admira expozițiile pe 14 și 15 august. FOTO: Agerpres

Dacă vă doriți să vizitați Muzeul Antipa în minivacanța de Sfântă Mărie, trebuie să știți ca acesta are un program special de vizitare în zilele de 14 și 15 august. Reprezentanții muzeului au transmis orele de vizitare.

Muzeul Antipa, program special de vizitare în minivacanța de Sfântă Mărie

Programul special de vizitare al Muzeului Antipa în zilele de 14 și 15 august 2023, transmit reprezentanții muzeului într-un comunicat.

Astfel, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” are un program special de vizitare în zilele de 14 și 15 august 2023, în minivacanța de Sfântă Mărie. Este deschis în intervalul orar 10:00 – 20:00 (ultimul vizitator o să intre la ora 19:00).

Totodată, pentru cei care vor să viziteze expoziția temporară de fluturi exotici vii, trebuie să știe că aceasta este deschisă în intervalul orar 10:00 – 18:00 (ultimul vizitator o să intre la ora 17:30).

Reprezentanții Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” reamintesc că, în această perioadă, vizitatorii pot admira următoarele expoziții temporare:

  • „Expoziția de fluturi exotici vii”;
  • „Creaturi ascunse”;
  • „Peste mări și zări. De la astrolab la sextant”;
  • „Antipa și Racoviță – exploratori de poveste”.

Vă așteptăm cu mult drag să ne vizitați!, au transmis aceștia.

Evenimentul „Cișmigiu sub lupă”

Amintim că, miercuri, 9 august, Muzeul Antipa îi invită pe curioșii de toate vârstele să participe la evenimentul „Cișmigiu sub lupă”, organizat în cadrul proiectului „Splendor Hortus” al Direcției de Mediu din cadrul Primăriei Capitalei.

Evenimentul va avea loc în intervalul orar 10:00 – 14:00, lângă Foișorul din Parcul Cișmigiu.

De la ora 10:00 până la ora 14:00, cercetătorii muzeului vor dezvălui secrete ale vietăților din Parcul Cișmigiu și detalii ale biodiversității urbane, explică reprezentanții muzeului.

La orele 10:00, 12:00 și 14:00, specialiștii muzeului au pregătit pentru cei mici atelierele „Descoperă lumea fluturilor”.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Cookies