ARHIVA B365

Mustang Jeans şi Intimo deschid magazine în Fashion House Outlet Centre din Bucureşti

Ca urmare a rezultatelor pozitive înregistrate în 2014, Fashion House Outlet Centre Bucureşti, primul şi singurul centru comercial de tip outlet din România, începe în forţă anul 2015: 5 noi parteneri au decis să deschidă un magazin în Fashion House doar în ultimul trimestru din 2014, iar, prin parteneriatul recent încheiat la începutul acestui an, Mustang Jeans şi Intimo completează gama de branduri puternice din cadrul proiectului. Cele două noi magazine vor ocupa un spaţiu total de 130 mp, potrivit unui comunicat de presă remis B365.ro.

„Căutăm în mod constant să îmbunătăţim mixul de chiriaşi pentru a veni în întâmpinarea clienţilor centrului, iar în acest scop vom adăuga noi brand-uri de renume în fiecare lună. Astăzi, suntem încântaţi să le urăm „Bun Venit” celor mai noi doi chiriaşi – Mustang Jeans şi Intimo”, a declarat Brendon O’Reilly, managing director în cadrul Fashion House Group. „Din perspectivă de business, creşterea considerabilă pe care am înregistrat-o în ultima perioadă reprezintă o dovadă clară a faptului că piaţa din România reia rapid trendul ascendent”, a completat acesta.

Producătorul de îmbrăcăminte din denim Mustang Jeans este prezent pe piaţa europeană din 1948, anul în care a fost produsă prima pereche de pantaloni sub acest brand. Produsele sale se adresează persoanelor interesate să achiziţioneze articole vestimentare de foarte bună calitate şi cu un design original, la preţuri accesibile. Stilul Mustang combină cele mai inovatoare tendinţe cu liniile clasice, respectând astfel motto-ul companiei: „Stilul autentic nu moare niciodată” (traducere din engleză – „Genuine style will never die”).

Producătorul de lenjerie Intimo a luat naştere în anul 1990. Compania excelează prin faptul că fiecare articol realizat integrează perfect tendinţele din modă, cu materialele inovatoare şi confortul garantat. Produsele Intimo sunt disponibile în peste 1500 de magazine de la nivel global. Centrul comercial FASHION HOUSE Outlet Centre din Bucureşti găzduieşte un portofoliu impresionant de brand-uri, printre care se numără: Puma, Adidas, US Polo, Champion, Stefanel, Mango, Tom Tailor, Ecco, Camel Active, Franco Feruzzi, Samsonite, Reebok, Diesel, Quiksilver si Lee Cooper, Guess Jeans, Napoleoni, Cielo Venezia 1270, precum si TED’s Coffee, cea mai recentă unitate deschisă.

Beneficiind de reduceri permanente de la 30% până la 70% la toate brand-urile de modă disponibile, Fashion House Centre completează perfect gama de produse şi servicii din cadrul West Park – unul dintre cele mai mari şi mai populare parcuri de retail din Bucureşti, recunoscut în mod special pentru oferta extinsă de articole pentru uz casnic.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button