Munți de deșeuri depozitate în curtea Administrației Domeniului Public Sector 1. Locul a fost transformat într-o adevărată groapă de gunoi

05 feb. 2022
479 afișări
Munți de deșeuri depozitate în curtea Administrației Domeniului Public Sector 1. Locul a fost transformat într-o adevărată groapă de gunoi
Munți de deșeuri depozitate în curtea Administrației Domeniului Public Sector 1. Locul a fost transformat într-o adevărată groapă de gunoi | Sursă foto: Captură-Antena 3

Primăria Sectorului 1 a transformat curtea Administrației Domeniului Public într-o adevărată groapă de gunoi. Munți de deșeuri, colectate de pe raza sectorului, sunt depozitați aici.

Munți de deșeuri în curte ADP Sector 1

Grămezile de deșeuri au fost depozitate pe un spațiu verde aflat în incinta Complexului social de serviciu Odăii. Antena 3 a prezentat imaginile filmate de la înălțime, în cadrul emisiunii „Exces de putere”. În imagini se poate vedea cum munți de gunoaie s-au strâns în curtea instituției.

Consilierul local PNL Sector 1, Dan Podaru a declara că de un an de zile, Primăria Sectorului 1 nu are nici un contract încheiat cu o groapă de gunoi. Din această cauză Administrația Domeniului Public nu are unde să depoziteze deșeurile colectate. Astfel spațiul, aflat pe strada Odăii numărul 3-5, a fost transformat într-o groapă de gunoi ilegală.

„Este un abuz în serviciu”

Dan Podaru a mai menționat și că depozitarea acelor deșeuri în curtea ADP reprezintă un abuz în serviciu al directorului general Oancea Sorina și al directorului general adjunct Alina Drăghiciu. El consideră că este necesară o anchetă referitoare la această situație.

Administrația Domeniului Public, nu are în sarcini colectarea gunoaielor menajere de pe raza sectorului. Aceasta ar trebui să colecteze doar resturile de frunze și alte elemente din parcuri. Primarul Clotilde Arman nu a comentat încă această situație. Groapa de gunoi ce s-a format în curtea administrației reprezintă adevărat pericol din punct de vedere ecologic. Este necesară găsirea unei rezolvări cât mai rapide pentru problema gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei.

Cookies