Marian Munteanu, după criticile ONG-urilor: De m-aș retrage? N-am niciun motiv

de:
15 apr. 2016
0 Afișari
Marian Munteanu, după criticile ONG-urilor: De m-aș retrage? N-am niciun motiv

”Tot sunteţi cu netul, puneţi mâna şi citaţi netul şi vedeţi ce declarau congresmeni americani. Pentru că asta am făcut, să duc ţara asta în UE şi în NATO şi vin trei indivizi care primesc nişte bănuţi de nu ştiu unde şi sunt nemulţumiţi că nişte bugete acum o să dispară şi ei spun că vorbesc în numele Bucureştiului. Nu le e ruşine puţin?”, a comentat Munteanu.

Marian Munteanu a afirmat că sunt multe ONG-uri care îl susţin. ”Îmi dau seama că valul de reacţii din partea unui anumit segment al societăţii civile, reprezentat de vreo 20-30 de ONG-uri foarte active şi foarte bine finanţate, a creat un oarecare cutremur local, în zonele internetului. Sper să nu vă demobilizeze acest lucru”, a spus Munteanu.

El a spus că, personal, nu îl demobilizează acest atac din partea societăţii civile, ci îl amuză, pentru că se vehiculează prostii.

”Indică o spaimă, spaima că oamenii îşi dau seama că este foarte probabil ca PNL, în această formulă, să câştige tot, toate sectoarele, Primăria Generală. Cred că oamenii vor înţelege, mai clar, cât de mizerabile sunt anumite zone în care, în pofta de a obţine anumite beneficii, şi îi imaginează că ei reprezintă totul în ţara asta şi că reprezintă tot şi cuvântul lor”, a afirmat candidatul PNL, conform news.ro.

Tot vineri, întrebat la Digi24.ro  dacă există ceva ce l-ar putea determina să se retragă din cursa electorală, Marian Munteanu a spus: „Doamne ferește, o nenorocire, sănătatea, suntem oameni, nu? De ce m-aș retrage? Nu am niciun motiv. Sigur, în aceste chestiuni, lucrurile sunt întotdeauna clarificate de la început. Mi s-a făcut această propunere deosebit de onorantă, într-o situație totuși de criză”.

Joi, mai multe organizaţii neguvernamentale, între care Institutul de Politici Publice (IPP), Societatea Academică Română (SAR), Romani Criss şi ACCEPT, au dat publicităţii un ”Apel pentru democraţie şi valori europene”, în care cer PNL retragerea candidaturii lui Marian Munteanu pentru Primăria Capitalei.

Cookies