ARHIVA B365

Mulţescu, dat afară. Se anunţă patroni noi la DINAMO. Cine va prelua clubul din Ştefan cel Mare

Ipoteza vine în contextul în care Ionuț Negoiță trebuie să-i plătească fostului președinte CA, Nicolae Badea, 880.000 de euro până la finalul acestei luni, reprezentând prima rată din datoria de 4 milioane de euro, scrie Fanatik. Dacă Negoiță nu va onora plata, atunci clauzele contractuale spun că pachetul de 30% din acțiuni cedat în martie îi va reveni lui Badea! Pe lângă datoria către Badea, Negoiță mai are de achitat și către Borcea o sumă importantă.

„Din ce se aude, Borcea și Badea au reluat discuțiile despre preluarea clubului și pregătesc o revenire spectaculoasă la vară, cu transferuri importante. Cristi nu suportă să vadă că Steaua face performanță, iar Dinamo se zbate la mijlocul clasamentului”, susţin surse din cadrul clubului.

Nicolae Badea a rămas cu un pachet de acțiuni de 6% la AFC Dinamo 1948, unde este și președinte, după ce Negoiță a făcut o mărire de capital social și și-a mai adăugat 5 procente la pachetul de 88,88%. 

Un nou antrenor la Dinamo

Gigi Mulţescu nu mai este antrenorul lui Dinamo, decizia fiind luată de şefii clubului după o şedinţă care a avut loc, duminică. Flavius Stoican este favorit pentru înlocuirea lui Mulţescu.

Liviu Ciobotariu, Ionuţ Chirilă, Tibor Selymes şi Vasile Miriuţă sunt şi ei pe lista lui Ionuţ Negoiţă, scrie GSP. Mulţescu a fost demis în urma rezultatelor slabe din acest sezon, varianta oficială fiind rezilierea de comun acor a contractului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button