ȘTIRI

Mugur Isarescu este câştigătorul trofeului U.M.F. “Carol Davila”

Trofeul „Carol Davila” a fost decernat, printr-o hotărâre a Senatul Universităţii, domnului Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României: „Acordăm cu toată mândria noastră acest trofeu domnului Mugur Isărescu pentru tot ce a făcut şi ce va continua să realizeze pentru binele României şi binele universităţii noastre. Îmi amintesc că dumnealui este cel care a iniţiat un program de retehnologizare a medicinii care înseamnă pentru noi un salt imens, un progres pentru lumea medicală”, a conchis Acad. Prof. Univ. Dr. Ioanel Sinescu, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti.

O altă distincţie a revenit Prof. Univ. Dr. Florian Popa, profesor şi fost rector al U.M.F. „Carol Davila” în ultimii opt ani. Colectivul universităţii i-a mulţumit profesorului Florian Popa pentru implicarea profesională şi ştiinţifică de care a dat dovadă.

Pentru rezultatele performante obţinute prin activitatea didactică şi cea ştiinţifică, au fost oferite diplome, domnilor Prof. Univ. Dr. Eugen Brătucu şi Prof. Univ. Dr. Cristian Popescu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button