Mugur Isarescu este câştigătorul trofeului U.M.F. “Carol Davila”

de:
05 oct. 2012
0 Afișari
Mugur Isarescu este câştigătorul trofeului U.M.F. “Carol Davila”

Trofeul „Carol Davila” a fost decernat, printr-o hotărâre a Senatul Universităţii, domnului Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României: „Acordăm cu toată mândria noastră acest trofeu domnului Mugur Isărescu pentru tot ce a făcut şi ce va continua să realizeze pentru binele României şi binele universităţii noastre. Îmi amintesc că dumnealui este cel care a iniţiat un program de retehnologizare a medicinii care înseamnă pentru noi un salt imens, un progres pentru lumea medicală”, a conchis Acad. Prof. Univ. Dr. Ioanel Sinescu, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti.

O altă distincţie a revenit Prof. Univ. Dr. Florian Popa, profesor şi fost rector al U.M.F. „Carol Davila” în ultimii opt ani. Colectivul universităţii i-a mulţumit profesorului Florian Popa pentru implicarea profesională şi ştiinţifică de care a dat dovadă.

Pentru rezultatele performante obţinute prin activitatea didactică şi cea ştiinţifică, au fost oferite diplome, domnilor Prof. Univ. Dr. Eugen Brătucu şi Prof. Univ. Dr. Cristian Popescu.

Cookies