ȘTIRI

MUCENICI MOLDOVENEŞTI: 10.000 de mucenici, pregătiţi în Piaţa Obor, sâmbătă

MUCENICI MOLDOVENEŞTI:

Bucureştenii sunt aşteptaţi, sâmbătă, începând cu ora 10:00, pe platoul central din Piaţa Obor, pentru a da startul pregătirii a 10.000 de mucenici moldoveneşti, preparaţi cu ocazia Sărbătorii Sfinţilor 40 de Mucenici şi a altor 2500 de porţii de mucenici munteneşti.

Asistăm la un eveniment dedicat in exclusivitate mucenicilor, aşa că am invitat la Festival gospodine iscusite din Muntenia si Moldova, care vor pregati mucenici moldovenesti şi munteneşti, unşi cu miere din belşug şi tăvăliţi prin nucă, informează organizatorii.

MUCENICI MOLDOVENEŞTI:

La târg vor fi prezentate şi vestitele plăcinte munteneşti, din plăcintele creţe de Maramureş, din veritabilele poale-n brâu
moldoveneşti, dar şi din plăcintele dobrogene cu brânză. Toate preparatele conţin ingrediente sută la sută naturale şi sunt preparate după reţetele tradiţionale.

De asemenea, vor fi şi preparate tradiţionale de post: ghiveci călugăresc, varză calită, fasole de post la ceaun dar şi preparate de peşte, borş pescăresc, peşte la grătar şi pe plită, dar şi mici, bere şi dulciuri.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button