MRU, mesaj pentru Elena Udrea: Dacă eu şi Monica Macovei am veni în PMP, v-am da afară din partid

de:
29 iul. 2014
0 Afișari
MRU, mesaj pentru Elena Udrea: Dacă eu şi Monica Macovei am veni în PMP, v-am da afară din partid

Într-un „scurt răspuns doamnei Elena Udrea” postat pe Facebook, MRU îi spune liderului PMP să îi păstreze pe toți membrii Forței Civice care au decis să se înscrie în PMP. „Nu îi declar pierduți, nu dau recompensă pentru returnarea lor și nici nu mă supăr că au decis să se alăture proiectului dumneavoastră. Și asta pentru simplu motiv că ei nu există și cred că e trist că ați ajuns să vă bucurați pentru motive inexistente”, susţine MRU.

Ungureanu îi atrage însă atenţia Elenei Udrea că luările sale de poziţii sunt contradictorii cu cele ale prezidenţiabilului PMP, Cristian Diaconescu. „Aș mai avea o rugăminte! Dacă este posibil, ar fi benefic să vă coordonați acțiunile cu celălalt membru al PMP și, în același timp, candidat al partidului dumneavoastră la prezidențiale, Cristian Diaconescu. În timp ce dumneavoastră vorbeați în termenii elogioși cu care m-ați obișnuit („sunt un eșec în calitate de lider, simbol al oportunismului, fripturist șamd), domnul Diaconescu ma cheamă alături de domnia sa în PMP. Acum întrebările care se pun sunt: Cine conduce de fapt PMP? PMP există cu adevărat sau e doar o construcție politică imaginară? Sper că vă dați seama că dacă, prin absurd, eu și Monica Macovei (și ea chemată în PMP) am accepta să venim în PMP, primul lucru pe care l-am face ar fi să vă dam afara din partid, pe motive etice, și pe dumneavoastră, și pe toti cei care, flămânzi fără obraz ai politicii românesti, v-au însoțit?”, precizează MRU, potrivit romaniatv.net.

Fundaţia Mişcarea Populară (FMP) a depus marţi o sesizare penală la Parchetul General prin care solicită anchetarea in rem a unor presupuse fapte de abuz în serviciu comise în vara anului 2012 de un grup de politicieni, între care şi premierul, în contextul demersurilor pentru suspendarea preşedintelui, a anunţat preşedintele FMP, Cristian Diaconescu. Preşedintele FMP a făcut apel la europarlamentarul Monica Macovei şi la liderul FC, Mihai Răzvan Ungureanu, să se alăture demersului adresat Parchetului General.

Cookies