Mr. Shy, un șofer de BMW deloc timid, a blocat complet un trotuar din București. „Bicicleta copilului nu a încăput, am ocolit pe șosea!”

05 iun. 2024
2487 afișări
Mr. Shy, un șofer de BMW deloc timid, a blocat complet un trotuar din București. „Bicicleta copilului nu a încăput, am ocolit pe șosea!”
Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou București

Uneori, aparențele înșală. Deși pe numărul de înmatriculare scrie mare, negru pe alb, Shy (timid în engleză), parcarea asta inspiră o doză serioasă de curaj (sau tupeu) din partea șoferului acestui BMW gri care a blocat trotuarul cu mașina sa. Un cetățean care se afla pe stradă împreună cu copilul său a fotografiat scena și a postat-o pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, spunând că „bicicleta copilului nu a încăput, am ocolit pe șosea”.

Numărul de înmatriculare îl recomandă drept timid, dar parcarea îi dă „curajul” de gol. Șoferul unui BMW gri cu numărul de înmatriculare „SHY” (timid în limba engleză), și-a călcat pe inhibiții și a parcat mașina blocând aproape în întregime un trotuar din București. Un cetățean care a avut nenorocul să treacă pe-acolo a fotografiat scena și a postat-o pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”.

BMW-ul deloc timid a blocat un trotuar din București

Cetățeanul care a surprins scena spune că se afla împreună cu copilul său, care se plimba cu bicicleta pe trotuar și care a fost nevoit să ocolească pe șosea din cauza parcării realizate de șoferul BMW-ului. „Mulțumesc frumos! Bicicleta copilului nu a încăput, am ocolit pe sosea!”, a scris acesta în descrierea postării.

Deloc surprinzător, au apărut o serie de reacții și în secțiunea de comentarii, condamnând mai mult sau mai puțin modul în care șoferul autoturismului în cauză a decis să parcheze mașina:

  • „Solicita autoritatilor sa aplice legea. Simplu. Prin astfel de postari nu rezolvi nimic daca nu depui si sesizare oficiala.”
  • De ce sa ocolesti? Incapea foarte bine pe capota si lasa si autograf.
  • Pare că doar maşina e… timidă, proprietarul neam…

CITEȘTE ȘI

Cookies